i7 3770 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Aqilo

Decapat
Yer
AZ
Daha fazla  
Meslek
𝓐𝓺𝓲𝓵𝓸
Merhabalar. Yakında ekran kartımı değişmeyi düşünüyorum. Bu konuda çok düşündüm, sizden de bir yardim alayım dedim. Sistem gereksinimlerim bunlar:
  • i7-3770 CPU 3.40GHz 3.90GHz
  • 16 GB DDR3 RAM
  • Nvidia Geforce GT 630 2GB
Şimdi bu ekran kartı yerine yüksek performanslı az bütçeli sıfır bir şey arıyorum. Aklımda GTX1050 4 GB var, sizce darboğaz falan olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olmaz fakat GTX 1050 veya 1050Ti almayın, RX 570 alın, 1050'den de 1050Ti'dan da güçlüdür. Eğer RX 580 alabilirseniz çok daha iyi olur, 1060'tan üstün bir kart.

Son düzenleme:
Darboğaz sorunun olmaz, ancak Nvidia yerine Amd kart al daha çok işini uygun fiyata görürsün, birde PSU'n gücü nedir? Ekran kartını yükseltirken onuda yükseltmen gerekebilir.

Darboğaz sorunun olmaz, ancak Nvidia yerine Amd kart al daha çok işini uygun fiyata görürsün, birde PSU'n gücü nedir? Ekran kartını yükseltirken onuda yükseltmen gerekebilir.
aynen 200w

sapphire amd önermem %90 mining kartı oluyor, asus msi gibi amd kartlara bakmanı tavsiye ederim. 2. elde bile güvenilir kartlar sonuçta.
ve kesinlikle PSU'nu en az 500w yapmalısın eğer rx580 gibi bir kart düşünüyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…