RX570Chipseti Picopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 93 23 Eylül 2020 #21 blackdeadly dedi: Baba dalga mı geçiyorsun ya kutusu faturası duruyor Güç kaynağının 2 yılı daha var ne 60 Tl si. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl garantisi olduğunu yazmamışsanız. 2. El alım fiyatımı yazdım.
blackdeadly dedi: Baba dalga mı geçiyorsun ya kutusu faturası duruyor Güç kaynağının 2 yılı daha var ne 60 Tl si. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl garantisi olduğunu yazmamışsanız. 2. El alım fiyatımı yazdım.
blackdeadly Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 799 Çözümler 4 23 Eylül 2020 #22 RX570Chipseti dedi: Kaç yıl garantisi olduğunu yazmamışsanız. 2. El alım fiyatımı yazdım. Genişletmek için tıkla... Sitelerden satsam içinden parça değiştirip iade etmeye çalışırsa o durum var yaptınız mı satış böyle var mı bilginiz peki?
RX570Chipseti dedi: Kaç yıl garantisi olduğunu yazmamışsanız. 2. El alım fiyatımı yazdım. Genişletmek için tıkla... Sitelerden satsam içinden parça değiştirip iade etmeye çalışırsa o durum var yaptınız mı satış böyle var mı bilginiz peki?
RX570Chipseti Picopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 93 23 Eylül 2020 #23 blackdeadly dedi: Sitelerden satsam içinden parça değiştirip iade etmeye çalışırsa o durum var yaptınız mı satış böyle var mı bilginiz peki? Genişletmek için tıkla... Sahibinden GET'de bir tane RX 570 satmıştım adamlar GTX 750 koyup iade ettiler.
blackdeadly dedi: Sitelerden satsam içinden parça değiştirip iade etmeye çalışırsa o durum var yaptınız mı satış böyle var mı bilginiz peki? Genişletmek için tıkla... Sahibinden GET'de bir tane RX 570 satmıştım adamlar GTX 750 koyup iade ettiler.
Delicivalvole Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #24 En fazla 2K
blackdeadly Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 799 Çözümler 4 23 Eylül 2020 #25 RX570Chipseti dedi: Sahibinden GET'de bir tane RX 570 satmıştım adamlar GTX 750 koyup iade ettiler. Genişletmek için tıkla... Hayda o iş de yalan oldu o zaman. Elden satıcaz.
RX570Chipseti dedi: Sahibinden GET'de bir tane RX 570 satmıştım adamlar GTX 750 koyup iade ettiler. Genişletmek için tıkla... Hayda o iş de yalan oldu o zaman. Elden satıcaz.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 23 Eylül 2020 #26 Adem Yıldız_ dedi: Kötü tahmin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 23 Eylül 2020 #27 RX570Chipseti dedi: 120 TL'ye 650W Cooler Master +80 Plus PSU aldım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RX570Chipseti dedi: 120 TL'ye 650W Cooler Master +80 Plus PSU aldım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RX570Chipseti Picopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 93 23 Eylül 2020 #28 Üfler dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üfler dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 4 Ekim 2020 #29 Devam etmek istersen astarı yüzünü geçiyor. 2. el RX 570, 16 GB RAM yapabilirsiniz 2-3 sene götürmesi için. Tabi yeni PSU da gerekecek. Satıp DDR4 sistem toplamak daha mantıklı.
Devam etmek istersen astarı yüzünü geçiyor. 2. el RX 570, 16 GB RAM yapabilirsiniz 2-3 sene götürmesi için. Tabi yeni PSU da gerekecek. Satıp DDR4 sistem toplamak daha mantıklı.