i7 3770 sistem ne kadar eder?

PedHoe

Decapat
Daha fazla  
-Intel i7 3770 3.4 GHz (nihai performansta kullanıyorum 4.0 GHz oluyor.)
-32 GB DDR3 8 GB X 4 1600 MHz RAM.
-AMD Radeon 7870 HD 2 GB.
-Anakart P8Z77-V LX.
-256 GB HDD + 1 TB HDD.
-64 Bit Windows 10 Pro.
-Power Supply Thermaltake 700W.
-Monitör phl 24.3 inç 1920x1080 60Hz (71 Hz çıkarttım)

Sizce sisteme bir fiyat mı biçip satmalı mıyım yoksa yükseltme yapsam daha mı iyi olur?
Ayrıca satarsam ne kadar fiyat biçmeliyim?

Güzel sistem. Daha iyi bir ekran kartı ile kullanılabilir.
256GB olan SSD mi HDD mi?

4.500-5.000 TL edebilir. İşlemci ekran kartından çok RAM var ama o sisteme 32 GB RAM biraz boş.

Artık doruk noktasına ulaşmış sayılırsınız yani Sizin işlemcinin bir üstü K versiyonu, o da OC yapmayacaksanız gereksiz olur. Ekran kartı desen belli bir yerden sonra i7 3770'de tıkanır. En mantıklısı sisteme komple fiyat biçip yeni nesil sisteme geçmeniz. 5000TL gibi bir fiyata bu parçaları komple satabilirsiniz diye düşünüyorum.

Benim i7-4790 (K'sız) sistemim vardı RTX 2060'da çok darboğaz yedim. O yüzden sistemimi yeniledim. Sen bu sisteme gidip iyi bir ekran kartı alsan darboğaz yersin. 3770K alıp overclock yapmaya kalksan en az 4.8 GHz'e yükseltme yapman lazım ki o zaman ekran kartından gerekli performansı alasın.

En iyi seçenek bu sistemi satıp DDR4'lü bir sisteme geçmek olur. RAM'lerin frekansı 2 kat yükseleceği için şu anda kullandığın ekran kartından aldığın FPS değerinden daha fazlasını alırsın yeni sisteme geçersen. İkinci el piyasasını bilmiyorum o yüzden ne kadar eder bilemiyorum.

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim, iyi günler.

Darboğaz etmesinden bende korkuyorum, önerin için teşekkür ederim. İyi günler .

Ofiste nasıl bir yazılım kullanılıyordu da 32 GB istiyordu?

Sanırsam 8 sene önce ofiste en ağır işleri halletmek için kullanılan bilgisayarlardan birisiydi. Babam öyle anlatır, çok bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…