i7 3770 sistem parçaları uyumlu mu?

i7 3770 gereksiz pahalı gibi duruyor onu 2. Elden daha ucuza bulabilirsiniz zaten çok eski işlemcidir. Turbox marka anakart ise kötü ve önerilmeyen bir marka onu almak yerine ASUS gibi anakartlardan alın 2. Elden çok daha iyi olur. M.2 SSD markasının kalitesi hakkında bilgim yok. 300W yeter mi konusu ise daha çok kullanılacak ekran kartına bağlı. Anakart hakkında şunu söyleyeyim son çareniz Turbox ise başka alternatifiniz yoksa alınabilir.

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için, önereceğin düşük bütçeli anakart var mı işlemciyle birlikte.

O çarede bile alınmaz hocam o marka.

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için, önereceğin düşük bütçeli anakart var mı işlemciyle birlikte.

M.2 yuvası ve az önceki anakarttaki gibi ekran kartı port unun üstünde gördüğün gibi kısa bir port var ondan olursa sevinirim işlemci ve anakart top bütçe:4000/4500

M.2 yuvası ve az önceki anakarttaki gibi ekran kartı port unun üstünde gördüğün gibi kısa bir port var ondan olursa sevinirim işlemci ve anakart top bütçe:4000/4500

1155 sokete 4500 TL vermek yerine AM4 soket çok daha iyi olur fakat DDR4 olduğu için eğer elinizde DDR3 RAM varsa RAM'lerinde değişmesi gerekir. Attığım ilanların Param Güvende hizmeti açık alıcı ödemeli olacak şekilde kargo yapabilirler.

MSI B450 A Pro Max anakart ekran kartının üstünde M.2 SSD slotu var.

Ryzen 3 3100 stok fanlı.

XPG Gammix D35 3200 MHz 8x2 16 GB RAM

Şimdi şöyle bir şey var eski sistemim düşük bende düşük bütçeli bir şekilde upgrade atmak istiyorum şu anki özellikler işlemci i7 860 anakart Intel H55 RAM 16 GB ekran kartı R7 240 sizce fark olur mu iyi bir boyutta.

Ve orta düzey bir ekran kartı düşünüyorum.

Benim attığım sistem ile senin attığın sistem arasında uçurum farklar var sadece işlemci değil diğer attığım parçalarda çok daha kaliteli anakart ve RAM'de. Performans açısından rahat ol üzmez. R3 3100'ün internetteki performans testlerine bakabilirsin.

Ekran kartı kartı olarak 1050 Ti kullanacağım anakart olarak ASUS MB Prime A520M-R RAM olarak Hikvision 16 GB 8×2 şeklinde işlemci Ryzen 3 3100 kullanacağım fakat benim PSU 300W yeteceğini düşünüyorum ama PSU çıkışları eski nesil PSU'nün içinden cıkıyor kablolar Molex vs şeklinde bunlar uyumlu olur mu?

https://www.hepsiburada.com/life-te...gaza=lifeteknoloji&url_src=and-product-detail. bu tarz bir PSU.

Son düzenleme:

Güç kaynağınız bana hiç güven vermedi açıkçası oda değişirse iyi olur. Ayrıca benim attığım MSI B450 chipsetli anakartı alın ASUS A520M'den çok daha iyi. XPG RAM'ler bana göre Hikvision'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…