i7-3770 sistem toplama tavsiyesi

Hasanferd34

Femtopat
Daha fazla  
Xhaser H61 anakart i7-3770 ve AMD RX 550 bir toplama yapacağım RAM'leri bulamadım ne koysam diye 16 düşünüyorum. Onun dışında darboğaz olur mu ya da oyunlarda nasıl bir performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam burada bütçe önemli bu saydığınız donanımlar nereden baksanız +10 yıllık. Nasıl 0 bulacaksınız onu merak ettim. Böyle bir sistem toplamak bu dönemde fsm köprüsünü kelepir fiyata almakla eş değer.

Anakart ile ekran kartı sıfır işlemci 2. El olucak her türlü zaten
Hocam burada bütçe önemli bu saydığınız donanımlar nereden baksanız +10 yıllık. Nasıl 0 bulacaksınız onu merak ettim. Böyle bir sistem toplamak bu dönemde fsm köprüsünü kelepir fiyata almakla eş değer.
Anakart ile ekran kartı sıfır olacak ram da sıfır olacak işlemci 2. El olucak 1155 pinine en iyi hangi işlemci gider bilmiyorum

Hocam bahsettiğiniz parçaların üretimi yıllar önce durduruldu yani aslında sıfır değil bahsettiğiniz parçalar. Toplam bütçenizi belirtirseniz en iyi ne olabilir toplamaya çalışalım.

Sıfır i7 3770 ve rx 550 yokki hocam. Bütçe belirtin ben öneri yapacağım.
İ7 evet ama rx 550 var anakartla işlemcide emindegiliö zatwn i7 4790 daha iyi olur ve bünyemizde altta tutmaya çalışıyorum kasa ve ekran türü diğerleri bende mevcut ekran kartını şuanlık erteleyip düşük bitane kullanacağım amd 6570 gibi sonralardan rx 550 alıcagım ama şuanlık pin 1155 mi 1150 anakartmı alsam onun arada kaldım

i7 evet ama RX 550 var anakartla işlemcide emindegiliö zatwn i7 4790 daha iyi olur ve bünyemizde altta tutmaya çalışıyorum kasa ve ekran türü diğerleri bende mevcut ekran kartını şu anlık erteleyip düşük bir tane kullanacağım AMD 6570 gibi sonralardan RX 550 alacağım ama şu anlık pin 1155 mi 1150 anakartmı alsam onun arada kaldım.

Hocam söylediğinizden hiçbir şey anlamadım açıkçası. Ayrıca RX550'nin üretimi yok. Sıfır adı altında satılanlar genelde elde kalmış saçma sapan fiyatlara satılan kartlar veya Çin'de soğutucu takılıp satılan 2.el kartların revize edilmiş halleri. Ayrıca günümüz için çok eski diyebileceğimiz parçalar.

Siz elinizde herhangi bir parça varsa onu ve kasa için toplam bütçenizi belirtir misiniz?

i7 evet ama RX 550 var anakartla işlemcide emindegiliö zatwn i7 4790 daha iyi olur ve bünyemizde altta tutmaya çalışıyorum kasa ve ekran türü diğerleri bende mevcut ekran kartını şu anlık erteleyip düşük bir tane kullanacağım AMD 6570 gibi sonralardan RX 550 alacağım ama şu anlık pin 1155 mi 1150 anakartmı alsam onun arada kaldım.

Siz bütçenizi söylerseniz çok daha iyi çözümler üretilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı