KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 6 Haziran 2020 #1 Bir süre sonra sistemimi yükseltmek istiyorum. Ne gibi parçalar alabilirim? Şu anki sistemim; i7-3770. 8 GB RAM. P8H61-PRO anakart. RX 570 (sipariş verdim yakında geliyor.) 500W PSU. Ya da RAM'i 16 yapıp bir süre bunu mu kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
Bir süre sonra sistemimi yükseltmek istiyorum. Ne gibi parçalar alabilirim? Şu anki sistemim; i7-3770. 8 GB RAM. P8H61-PRO anakart. RX 570 (sipariş verdim yakında geliyor.) 500W PSU. Ya da RAM'i 16 yapıp bir süre bunu mu kullanmalıyım?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #2 SSD alırsan gözle gözülür bir fark olabilir. Siz de şaşıracaksınız.
KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 6 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: SSD alırsan gözle gözülür bir fark olabilir. Siz de şaşıracaksınız. Genişletmek için tıkla... RAM'i 16 yapıp SSD mi alayım?
akiyorm dedi: SSD alırsan gözle gözülür bir fark olabilir. Siz de şaşıracaksınız. Genişletmek için tıkla... RAM'i 16 yapıp SSD mi alayım?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #4 KennyAceRip dedi: RAM'i 16 yapıp SSD mi alayım? Genişletmek için tıkla... RAM alacağınıza SSD önerdim önceliğiniz SSD olsun, bütçeniz varsa dilerseniz tabii ki RAM'lerinizide yükseltebilirsiniz.
KennyAceRip dedi: RAM'i 16 yapıp SSD mi alayım? Genişletmek için tıkla... RAM alacağınıza SSD önerdim önceliğiniz SSD olsun, bütçeniz varsa dilerseniz tabii ki RAM'lerinizide yükseltebilirsiniz.
KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 6 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: RAM alacağınıza SSD önerdim önceliğiniz SSD olsun, bütçeniz varsa dilerseniz tabii ki RAM'lerinizide yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelik olarak SSD alayım o zaman. Peki hangi markaları önerirsin SSD olarak.
akiyorm dedi: RAM alacağınıza SSD önerdim önceliğiniz SSD olsun, bütçeniz varsa dilerseniz tabii ki RAM'lerinizide yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelik olarak SSD alayım o zaman. Peki hangi markaları önerirsin SSD olarak.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 6 Haziran 2020 #6 KennyAceRip dedi: Öncelik olarak SSD alayım o zaman. Peki hangi markaları önerirsin SSD olarak. Genişletmek için tıkla... Bunun için SSD önerisi şekilde yeni konu açın böylece SSD alacak herkes forumdan yararlansın.
KennyAceRip dedi: Öncelik olarak SSD alayım o zaman. Peki hangi markaları önerirsin SSD olarak. Genişletmek için tıkla... Bunun için SSD önerisi şekilde yeni konu açın böylece SSD alacak herkes forumdan yararlansın.
KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 6 Haziran 2020 #7 akiyorm dedi: Bunun için SSD önerisi şekilde yeni konu açın böylece SSD alacak herkes forumdan yararlansın. Genişletmek için tıkla... Tamam açayım hemen.
akiyorm dedi: Bunun için SSD önerisi şekilde yeni konu açın böylece SSD alacak herkes forumdan yararlansın. Genişletmek için tıkla... Tamam açayım hemen.