Skyrise Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 58 5 Eylül 2021 #1 Son zamanlarda çoğunlukla sistemi yoran oyunlar oynarken mavi ekran hataları alıyorum. Bu hataların sebebi nedir? Sistemim: i7 3770 GTX 650 Ti Boost 8 GB RAM DDR3 Minidump: minidump - Google Drive drive.google.com
Son zamanlarda çoğunlukla sistemi yoran oyunlar oynarken mavi ekran hataları alıyorum. Bu hataların sebebi nedir? Sistemim: i7 3770 GTX 650 Ti Boost 8 GB RAM DDR3 Minidump: minidump - Google Drive drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.751 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 6 Eylül 2021 #2 VirtualBox kaldır. Diskte bir sorun var. fileinfo.sys çöktüyse diskte problem aranır. HD Tune Pro ile sistemdeki her diske "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" istiyorum. Artı 0 Eksi
VirtualBox kaldır. Diskte bir sorun var. fileinfo.sys çöktüyse diskte problem aranır. HD Tune Pro ile sistemdeki her diske "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" istiyorum.