vReply Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #1 Sistem bilgim; CPU Türü: QuadCore Intel Core i7-3770 Anakart Adı: Pegatron 2AD5 Anakart Çipseti: Intel Panther Point Z75, Intel Ivy Bridge RAM: 16 GB 1333 MHz (DDR3 SDRAM) Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Hafıza bellek: 250 GB SSD + 1 TB HDD Bunu yapmak istemem BF5'te islemcim (CPU) yeterli gelmiyor. O yuzden biraz daha hızlandırırsam daha iyi olur diyorum. Tabii OC yapılır mı, onu da bılmiyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019
Sistem bilgim; CPU Türü: QuadCore Intel Core i7-3770 Anakart Adı: Pegatron 2AD5 Anakart Çipseti: Intel Panther Point Z75, Intel Ivy Bridge RAM: 16 GB 1333 MHz (DDR3 SDRAM) Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Hafıza bellek: 250 GB SSD + 1 TB HDD Bunu yapmak istemem BF5'te islemcim (CPU) yeterli gelmiyor. O yuzden biraz daha hızlandırırsam daha iyi olur diyorum. Tabii OC yapılır mı, onu da bılmiyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Çözüm Fatih Işık 15 Ekim 2019 İşlemciye overclock yapmanız için K serisi olması, yani çarpan kilidinin açık olması gerekiyor. Yani yapamazsınız.
İşlemciye overclock yapmanız için K serisi olması, yani çarpan kilidinin açık olması gerekiyor. Yani yapamazsınız.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #2 İşlemciye overclock yapmanız için K serisi olması, yani çarpan kilidinin açık olması gerekiyor. Yani yapamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
İşlemciye overclock yapmanız için K serisi olması, yani çarpan kilidinin açık olması gerekiyor. Yani yapamazsınız.
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 15 Ekim 2019 #3 K modeli olsa bile yapılmaz. O anakart sadece çalıştırmaya yarar. Artı 0 Eksi
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 15 Ekim 2019 #4 Fatih Işık dedi: İşlemciye overclock yapmanız için K serisi olması, yani çarpan kilidinin açık olması gerekiyor. Yani yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde de sonunda X olması çarpan kilidinin açık olduğu anlamına mı geliyor? Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: İşlemciye overclock yapmanız için K serisi olması, yani çarpan kilidinin açık olması gerekiyor. Yani yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde de sonunda X olması çarpan kilidinin açık olduğu anlamına mı geliyor?
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 15 Ekim 2019 #5 Yasin Temel dedi: AMD işlemcilerde de sonunda X olması çarpan kilidinin açık olduğu anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Yasin Temel dedi: AMD işlemcilerde de sonunda X olması çarpan kilidinin açık olduğu anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır.