İ7 3770 tabanlı sistem toplama

Makaleler
5
Önerileriniz var mı arkadaşlar? Değiştirmem gereken vb. Bir de sorum var. Acaba seçmiş olduğum işletim sistemi Windows 8.1 değil mi? Bir sorum daha var. Acaba montajı onlara yaptırırsam, sürücüleri güncellemem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı daha önce almıştım, o yüzden bu işlemciyi seçtim. Peki onun dışında ne değiştirmeliyim?

Not: Şuan ki anakartım Asus H61M-K. Birde diğer sistemi alırsam ve Sürücü İşletim sistemi vb. sonra yükletsem bilgisayarcıya nasıl olur?

Dosya Ekleri

• d.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 339
Kullanım amacınıza göre değişir fakat o SSD 120 GB'a düşürülüp yerine 8 GB'lık bir tane daha ram alınabilir. Ayrıca PSU'yu 80+ sertifikalı seçerseniz daha iyi olacaktır.

Teşekkürler bir sorum daha vardı. Acaba ilk sistem ile ikinci sistem birde şimdi ki sistem arasında kaç fps fark eder?

Not: Şimdi ki sistem uyumlu? (güç kaynağını dediğiniz gibi alıcam)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 467
Yanlış Bilgilendirme
Ara Toplam3.131,82 TL
Toplam KDV563,73 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.695,55 TL
[TBODY] [/TBODY]

İlk olarak işlemcin ve anakartın eski. Seçmiş olduğunuz işletim sistemi Windows 8.1'dir. Montajı onlara yaptırırsan sürücüleri aygıtlarla beraber gelen CD aracılığıyla yaparlar ve bu çoğu zaman güncel olmayan sürücülerdir ve pek önerilmez.

Teşekkürler bir sorum daha vardı. Acaba ilk sistem ile ikinci sistem birde şimdi ki sistem arasında kaç fps fark eder?

Not: Şimdi ki sistem uyumlu? (güç kaynağını dediğiniz gibi alıcam)
Harikulade olmuş. Parçalar uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…