i7 3770 ve GTX 1060 vs R5 1600 ve RX 570

Tarlakoz

Centipat
Arkadaşlar öncelikle 2000 TL'ye bir sistem alacaktım.

1. sistem:

i7 3770
MSI Aero ITX GTX 1060 3 GB
H61 anakart
8 GB 1600 MHz RAM
Thermatake V2 kasa
Thermaltake Litepower 500 Watt kargoyla 2050 TL

2. sistem tercihimi bundan yana yaptım.

R5 1600 14 nm Temmuz'da alınmış.
Gigabyte A320 S2H garantis var 18 ay.
Gigabyte RX 570 Gaming OC garantisi yok.
Corsair 8 GB 3000 MHz RAM 18 ay garantili.
Cooler Master haf 912 kasa.
Cooler Master GX 750 Watt PSU. Kargoyla yaklaşık 1900 TL tutuyor.
Sizce kazıklandım mı? Stresten geceleri uyuyamıyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
2. sistemi aldınız öyle anladım. Çok açık yazmamışsınız. Başlığa gelecek olursa 2. sistemi almamak ahmaklık olur. Yeni mimari. İyi serilerden RX 570. Mining yapılmadı değil mi? Kasa güzel gözüküyor. Soğutması iyi gibi. 1900 TL'ye güzel fiyat bence. Bunu üzerine aynı RAM'den alıp 16 GB yapmak çok yakışır. Eğer gerek duyarsanız anakart update edersiniz.

Bilgisayarınızın size verdiği performanstan memnunsanız kazıklandım mı diye endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Hem garantili ürünleri almışsınız, hem de işlemci daha iyi. Ekran kartında da baş başa sayılırlar. üzülme yani. Ayrıca o fiyata alınır, 750W PSU da var.

2. sistemi aldınız öyle anladım. Çok açık yazmamışsınız. Başlığa gelecek olursa 2. sistemi almamak ahmaklık olur. Yeni mimari. İyi serilerden RX 570. Mining yapılmadı değil mi? Kasa güzel gözüküyor. Soğutması iyi gibi. 1900 TL'ye güzel fiyat bence. Bunu üzerine aynı RAM'den alıp 16 GB yapmak çok yakışır. Eğer gerek duyarsanız anakart update edersiniz.
Bide şey sorucam hani bişey olur felan nakide ihtiyacım olur bu sistemi kaç TL'ye satabilirim o zaman?

Bide şey sorucam hani bişey olur felan nakide ihtiyacım olur bu sistemi kaç TL'ye satabilirim o zaman?
İşlmeci 450'ye gider.
Anakart 300
Ekran kartı 4 ya da 8 GB olmasına göre değişir. 650-800 arası eder.
RAM de 180 TL eder.
Kasa ve PSU da en az 500'e gider bence.
Aşağı yukarı 2000'in üstüne satılır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı