i7 3770 ve GTX 1070 Ti PUBG düşük FPS sorunu

slxsalih

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1070 Ti kart aldım ve anakarta taktım, driver güncelledim fakat PUBG'de FPS'im 30 ile 50 arası ayarlar düşük olmasına rağmen. Darboğaz olduğunu düşünüyorduk fakat araştırma sonucu kimse böyle bir problemin olmadığını işlemcinin yeterli olduğunu söylüyor fazlasıyla.
  • Anakart : H61H2-MV
  • Power : 850 W
  • İ7 3370 İşlemci
  • 8 GB RAM
FPS 50'yi geçmiyor. Ekran kartı kullanımına baktığımızda %50'yi geçmediğini görüyoruz.
Sizce problem neyden kaynaklı yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız çözünürlük nedir? İşlemci ve RAM kullanımını görebileceğimiz bir görsel ekleyin.
Ayrıca farklı oyunları da denediniz mi?

MSI Afterburnerı açıp oyun içinden sol üstte bulunan değerleri paylaşırsanız yardımcı oluruz i7 3. nesil O kartta darboğaza sebebiyet verebilir.

1070 Ti gibi bir kart ile ayarları en düşükte oynuyorsun. Tabiiki de darboğaz yapar. Ultarya veya yükseğe alıp aldığın değerlerin resmini at.

Bütün Ayrıntıları Attım İstedikleriniz Ultrada da denedım herşey yaptım en ust fps 65 70

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız2.jpg
    310,8 KB · Görüntüleme: 159
  • 2131231231.jpg
    304,2 KB · Görüntüleme: 169
  • 23123123.jpg
    274,6 KB · Görüntüleme: 175
Halen çok düşük olan yerler var herşeyi ama herşeyi ultraya alıp denermisin.
Özellikle görüş uzaklığını ultraya al. Kısacası herşeyi al ultraya.

Necati ünal en son resimde oyun içerisinde o ultra olan resim

Sorunun kesinlikle darboğaz. Ben anlamadım. Ultra da nasıl %39 GPU kullanımı oluyor...

1.937 TL İ7 3770 İşlemci İşlemciden dolayı yapcagını hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…