i7 3770 ve GTX 960 4 GB sistem nasıldır?

Çok teşekkür ederim

Satan adam Cyberpunk ve No Man's Sky gibi oyunları oynuyordu kasmadan da oynuyorum diyordu

Satan adam Cyberpunk ve No Man's Sky gibi oyunları oynuyordu kasmadan da oynuyorum diyordu

Cyberpunk'ı düzgünce oynayabileceğini sanmıyorum fakat zaten senin dediğin oyunları kolayca oynatır.

Birader ekran kartı Low düzeyde oynatabilecek düzeyde ve GTX 1050 Ti denginde bir kart. İşlemci besliyor mu besliyor. Kafadan sallayarak mı cevap veriyorsun? Teoride ve pratikte oynatıyor mu oynatıyor.

Ben 30 FPS altı çöp grafiklerde bir oyunu oynamayı oyun oynamak olarak görmüyorum zamanında leş grafiklerle çok oyun oynadım bütçe olmadığı için iyi bir PC'ye geçince fark ettim oyun oynadığımı artık bu dönemde 30 FPS'ler Low ayarla tatmin etmiyor yıl 2013 değil. Zaten bu oyunlar grafikleriyle dünyasıyla öne çıkan oyunlar Cyberpunk'ta evleri piksel piksel Minecraft gibi görüceksem ne anlamı var.

Ben 30 FPS altı çöp grafiklerde bir oyunu oynamayı oyun oynamak olarak görmüyorum zamanında leş grafiklerle çok oyun oynadım bütçe olmadığı için iyi bir PC'ye geçince fark ettim oyun oynadığımı artık bu dönemde 30 FPS'ler Low ayarla tatmin etmiyor yıl 2013 değil. Zaten bu oyunlar grafikleriyle dünyasıyla öne çıkan oyunlar Cyberpunk'ta evleri piksel piksel Minecraft gibi görüceksem ne anlamı var.

Bu şahsı bir olay dostum benim için dropsuz 30FPS olan her hikayeli oyun oynanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı