i7 3770 ve GTX 970 sisteme güncelleme tavsiyesi

Valla online boyutunda öyle bir fark olduğunu hiç bilmiyordum. En iyisi sadece bir SSD almak gibi duruyor.

Valla online boyutunda öyle bir fark olduğunu hiç bilmiyordum. En iyisi sadece bir SSD almak gibi duruyor.
Fiyatlar sürekli yükseliyor hem 2.elde hem sıfırda. Ben almanızı öneririm. Bu arada hocam bulduğunuz 1070 Tİ fiyatı nedir?

Fiyatlar sürekli yükseliyor hem 2.elde hem sıfırda. Ben almanızı öneririm. Bu arada hocam bulduğunuz 1070 Tİ fiyatı nedir?
Benim kartın üstüne 1150 istedi ama ben 1000 teklif ettim.

SSD al ve harddisk yuvasına denk getir bir tarafına iki cıvata at.
Bende böyle kullanıyorum adaptör almana gerek yok SSD hafif bir parça.

Adam AMD'ye geçse hem anakart hem işlmeci RAM değişecek. Zaten SSD ve ekran karti değişecekti. Adam yeni sistem istiyorum demiyor. Yükseltme yapacağım diyor.
1070 ti alabilirsiniz bence. illaki darboğaz olacaktir ama. Bir de ssd aldiniz mi bir süre daha gotürür.1070, 1660s falanda düșünülebilir. 1660 s de de darboğaz olacaktir.

Son düzenleme:
Nereye yeni nesil cahile bak Bi de oturmuş bize öğretiyor rtx 3090 çıktı sen neyin kafasını yaşıyon işte bu ülke senin gibi insanlar yüzünden gelişmiyor.

Nereye yeni nesil cahile bak Bi de oturmuş bize öğretiyor rtx 3090 çıktı sen neyin kafasını yaşıyon işte bu ülke senin gibi insanlar yüzünden gelişmiyor.
PPROEFEARDA kardeşim benim daha yazı yazmayı bilmiyorsun, herkesin hatası vardır özürümü dilerim burada ahmak durumda düşen sensin. Sana yeni nesil oyunları oynatıyor mu oynatıyor ne tatava yapıyorsun ? Gerçi sen zula'dan başka birşey oynamassın. Şu Profil Fotoğrafına bak at gözlüklerini takmış kral Ve hala güncelleme alıyor sözde eski ama masa başında yenidir. Bu forumda daha yenisin. Bilmediğin konular hakkında veya devamını okumadığın konular hakkında boş yorum yapıp vakit çalma. Bide bana cahil diyor PROEFEARDA

@exTypen Samsung 860 Evo aldım 500 GB. PC'yi hiç formatlamadan SSD'ye Windows kurabilir miyim? Hem HDD'de hem SSD'de. Sonrasında Windows'u sürekli SSD'den açmak için ne yapmam gerekir? Windows'u SSD'den açtıktan sonra HDD'de yüklü oyunları açarken sıkıntı yaşar mıyım?

Bir de sahibinden de ikinci el i7 3770 Fiyatlarına baktım 800-1000 arası. O fiyatlara alan oluyorsa iyiymiş.

Bilen başka bir arkadaşta cevaplayabilir tabii

Ek olarak bir de şöyle bir şey var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…