i7 3770 ve HD 6570 Tabanlı Sistem GTA V Performansı

OmerGunesacar

Hectopat
Daha fazla  
Herkesin sorduğu bi soruyu ben de size soracağım. Araştırdım da yine de sorayım dedim. PC'm GTA V kaldırır mı?

• İşlemci : i7-3770 3.4 GHz 4 çekirdek (Çarpan kilidi kapalı, K)
  • Ekran kartı : AMD HD 6570 2 GB (Belki ekran kartım yüzünden low'da oynarım.)
  • RAM : 8 GB 1600 MHz

Oyun için yeterince alanım var. Acaba oyunu Medium-Highda oynayabilir miyim? Bu arada ekran çözünürlüğüm 1600x900.

Herkesin sorduğu bi soruyu ben de size soracağım. Araştırdım da yine de sorayım dedim. PC'm GTA V kaldırır mı?

• İşlemci : i7-3770 3.4 GHz 4 çekirdek (Çarpan kilidi kapalı, K)
  • Ekran kartı : AMD HD 6570 2 GB (Belki ekran kartım yüzünden low'da oynarım.)
  • RAM : 8 GB 1600 MHz

Oyun için yeterince alanım var. Acaba oyunu Medium-Highda oynayabilir miyim? Bu arada ekran çözünürlüğüm 1600x900.

I7 3770'in yanında HD 6570 hiç yakışmamış. Ekran kartından dolayı Very Low anca oynarsın.

O kadar kötü mü ya ekran kartım.Ben Far Cry 4 oynuyodum medium da çözünürlüğü 1280x720 aldığımda high'da oynayabiliyodum bende sandım ki böyle FarCry4 oynuyosam GTA V'de oynarım.Çok üzüldüm :(

Arkadaşlar oyunu indirdim tam çözünürlükde 23-25-30 fps arası alıyorum nadirende 22'ye düşüyor ama hiç 22 fps'nin altına düşmedi ve Texture Quality High'de ve diğerleri normalde oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı