i7 3770 ve R7 240 sistem CS:GO için alınır mı?

O fiyata 12100F RX 6400 toplanıyordu. İkisi de güncel parçalar.

4000 TL etmeyecek sisteme 8000 TL'den fazla istiyorlar. i7-3770 nedir ya 10 yıldan fazla olmuş çıkalı halen fahiş fiyata satıyorlar, lanet olsun böyle ticaret ahlakına.

Peki napmamı bekliyorsunuz para yok napalım yoksa bizde biliriz 100 bin verip en iyi bilgisayarı almayı.

4000 TL etmeyecek sisteme 8000 TL'den fazla istiyorlar. i7-3770 nedir ya 10 yıldan fazla olmuş çıkalı halen fahiş fiyata satıyorlar, lanet olsun böyle ticaret ahlakına.
Aynen öyle hocam ben 3770'i 800₺ ye almıştım, şu satılan kasaları el ile toplasan gerçekten 4000'i geçmeyecek kasalar

Toplamak konusunda kararsızım ya bir şeyyi bozarım falan ya da eksik parça alırım.

Bütçeyi belirterek yeni konu aç. Forumdaki üyeler sana en uygun parçaları önerecek.
Attığın link işlemci 2011 yılında çıkmış. Bildiğin kazık anlatabildim mi?

İşlemci Tipi:Intel Core i5

Attığın link işlemci 2011 yılında çıkmış. Bildiğin kazık anlatabildim mi?
Hayır hayır sonradan başka link attım şuna bak bide bu kaç yılında.

@Beytullah_0046 Bunun gibi toplayacaksın.

Şimdi bu attıklarında her şey tamam mı eksik bişe yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…