i7 3770 ve RX 5500XT darboğaz

Kartı sipariş ettim, mevcut da vardı psu aerocool almama gerek yok o zaman teşekkürler.
Merhabalar, üzerinden 2.5 ay geçmiş ancak şunu merak ettim ekran kartından memnun musunuz? Benim de i7 3770k işlemcim var da ben de ekran kartı arayışına girdim. Rx 5500 XT mi 1650 Super mi?

Merhabalar, üzerinden 2.5 ay geçmiş ancak şunu merak ettim ekran kartından memnun musunuz? Benim de i7 3770k işlemcim var da ben de ekran kartı arayışına girdim. Rx 5500 XT mi 1650 Super mi?

Gayet memnunum ama benim aldığım dönemde daha uygundu 1650S şu an fiyatlarını bilmiyorum ve darboğaz sorunu yaşamadım. Çoğu oyunu ultra da takılmadan oynuyorum.

Gayet memnunum ama benim aldığım dönemde daha uygundu 1650S şu an fiyatlarını bilmiyorum ve darboğaz sorunu yaşamadım. Çoğu oyunu ultra da takılmadan oynuyorum.
Ben de şu an RX 5500 XT düşünüyorum da sizce şu anda 1650 Super yerine bunu almak daha mı mantıklıdır?

Yapabilir. Eğer hız aşırtma yapmıyacaksan.
Anakartım overclock'a uygun değil. O halde 8 GB RX 5500 XT almak biraz daha mantıklı diye düşünüyorum. Hem 8 GB olması hem de fiyatının 1650 Super'e göre bir tık daha uyguna bulunabilmesi (özellikle sapphire pulse serisinde) benim için daha mantıklıdır değil mi?

Darboğaz olmaz işlemci gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…