W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 18 Nisan 2023 #21 Yiğitt35 dedi: İşlemci boşa çıkarsa almak isterim hocam onun dışında i7 3770 zaten GTX1650'yi besliyordur, ekran kartını değiştirmek daha çok FPS getirir sizin durumda ama tabii platform eski, hangi ekran kartına kadar çıkabilirsiniz orası kesin değil. Genişletmek için tıkla... İşlemci boşta haberiniz olsun almak ister iseniz.
Yiğitt35 dedi: İşlemci boşa çıkarsa almak isterim hocam onun dışında i7 3770 zaten GTX1650'yi besliyordur, ekran kartını değiştirmek daha çok FPS getirir sizin durumda ama tabii platform eski, hangi ekran kartına kadar çıkabilirsiniz orası kesin değil. Genişletmek için tıkla... İşlemci boşta haberiniz olsun almak ister iseniz.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.534 Makaleler 9 Çözümler 98 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 18 Nisan 2023 #22 Warfare000 dedi: İşlemci boşta haberiniz olsun almak ister iseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel bir fiyat verirseniz sistemimdeki darboğazı azaltmak istiyorum ben de Hocam ikinci el bölümünde açtığım konuya yazabilir misiniz? Son düzenleme: 18 Nisan 2023
Warfare000 dedi: İşlemci boşta haberiniz olsun almak ister iseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel bir fiyat verirseniz sistemimdeki darboğazı azaltmak istiyorum ben de Hocam ikinci el bölümünde açtığım konuya yazabilir misiniz?