A ardabyl Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar i7 3770 ve i7 3770K aralarında FPS farkı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
KS KS A ardabyl Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #11 222744 dedi: 90 defa denmis ama yaziyorum. OC yaparsan farki acarsin ama yok ben ugrasmam dersen ucuzunu al. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten bilmesem K nın anlamını sorardım sadece fps farkı varmı yokmu diye merak ettim cevap içi sagol. def2easy06 dedi: OC yapılır diye fazla para vermeye gerek yok ama ucuz olanı alıp geçin hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam zaten hocam sagolun Artı 0 Eksi
222744 dedi: 90 defa denmis ama yaziyorum. OC yaparsan farki acarsin ama yok ben ugrasmam dersen ucuzunu al. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten bilmesem K nın anlamını sorardım sadece fps farkı varmı yokmu diye merak ettim cevap içi sagol. def2easy06 dedi: OC yapılır diye fazla para vermeye gerek yok ama ucuz olanı alıp geçin hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam zaten hocam sagolun
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 15 Nisan 2021 #12 ardabyl dedi: Onu biliyorum zaten bilmesem K nın anlamını sorardım sadece fps farkı varmı yokmu diye merak ettim cevap içi sagol. Öyle yapıcam zaten hocam sagolun Genişletmek için tıkla... Kaça alacaksın? Artı 0 Eksi
ardabyl dedi: Onu biliyorum zaten bilmesem K nın anlamını sorardım sadece fps farkı varmı yokmu diye merak ettim cevap içi sagol. Öyle yapıcam zaten hocam sagolun Genişletmek için tıkla... Kaça alacaksın?
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 15 Nisan 2021 #13 Anakartınız overclock destekliyorsa ve OC yapabilirseniz i7 3770K almanız daha doğru olur. Yani OC yapılmadığı sürece FPS kaybı yok. Artı 0 Eksi
Anakartınız overclock destekliyorsa ve OC yapabilirseniz i7 3770K almanız daha doğru olur. Yani OC yapılmadığı sürece FPS kaybı yok.