Benim eski sistemim de i5 3330 işlemci var oda günümüz oyunlarını oynatıyor. The Witcher 3 olsun Batman olsun. Burada anlatmak istediğim eninde sonunda bıçak kemiğe dayanıyor. Biraz daha güçlü işlemci biraz daha yüksek ekran kartı falan filan diye aradığımız günler oluyor.
Benim eski sistemim de i5 3330 işlemci var oda günümüz oyunlarını oynatıyor. The Witcher 3 olsun Batman olsun. Burada anlatmak istediğim eninde sonunda bıçak kemiğe dayanıyor. Biraz daha güçlü işlemci biraz daha yüksek ekran kartı falan filan diye aradığımız günler oluyor.
Şu an zaten yeterli bir kartım var şu anki sistemle ben RDR med 720p de 40-50 FPS alıyorum ama neden daha iyisi olmasın bir de RAM'i 16 yapacağım tamamdır.
Şu an zaten yeterli bir kartım var şu anki sistemle ben RDR med 720p de 40-50 FPS alıyorum ama neden daha iyisi olmasın bir de RAM'i 16 yapacağım tamamdır.
Ben de bir tane eski sisteme ekran kartı düşünüyorum. Babam hastane de olduğu için es geçtim. RX 6400 var aklımda. 2300 gibi bir fiyat var. Kardeşim kullanıyor. 2 GB 7850 az geliyor oyunlara. RAM 16 kesinlikle olsun. Windows SSD'ye kuruluysa böyle sistemlerde etkisi çok.
O anakarta gidecek en iyi işlemci odur hocam bence alabilirsiniz eğer yeni anakart+yeni işlemci alıp masrafa girmeyecekseniz. Biraz OC ile iyi olur diye düşünüyorum. Zannımca eğer fazla bütçeniz yoksa ve performansınızı biraz da olsa yukarı taşımak istiyorsanız bence alınır.
Alınmaz. Eski mimari ben bile i7 5820k ile ağlıyorum resmen. Ekran kartım 3060 olmasına rağmen işlemciden çoğu oyunu düşük FPS lerde oynuyorum. Böyle bir hata yapmayın lütfen. R3 3100 alın daha iyi.