Ben de bir tane eski sisteme ekran kartı düşünüyorum. Babam hastane de olduğu için es geçtim. RX 6400 var aklımda. 2300 gibi bir fiyat var. Kardeşim kullanıyor. 2 GB 7850 az geliyor oyunlara. RAM 16 kesinlikle olsun. Windows SSD'ye kuruluysa böyle sistemlerde etkisi çok.
O anakarta gidecek en iyi işlemci odur hocam bence alabilirsiniz eğer yeni anakart+yeni işlemci alıp masrafa girmeyecekseniz. Biraz OC ile iyi olur diye düşünüyorum. Zannımca eğer fazla bütçeniz yoksa ve performansınızı biraz da olsa yukarı taşımak istiyorsanız bence alınır.
Anakarta falan bakmadım diyerek ne güzel bilgisizliğini gizlemeye çalışıyorsun Anakarta bakmana gerek yok, teknoloji konusunda ufak bir bilgi sahibi olan biri zaten 3770K'yı görünce anakartın 1155 pin olduğunu anlar. Bir daha bilmediğin konularda konuşarak konuda kalabalık yapma.
Anakarta falan bakmadım diyerek ne güzel bilgisizliğini gizlemeye çalışıyorsun Anakarta bakmana gerek yok, teknoloji konusunda ufak bir bilgi sahibi olan biri zaten 3770K'yı görünce anakartın 1155 pin olduğunu anlar. Bir daha bilmediğin konularda konuşarak konuda kalabalık yapma.
Boş ver, bilgisizliğini yüzüne vurmayalım yazıktır
Konu başlığına bak Sergio, daha bilgili olabilirsin bazı yerlerde ama konu başlığı gördüğün gibi seni sallamıyor, konudan bağımsız caz yapma. "ALINIR MI", sana bu anakarta uyar mı, olur mu gibisinden sorulmadı. Belli ki sadece bu konularda azıcık bilgin var sergilemeye çalışma , sayfayı yenile anakart kelimesini görünce hemen kopyala yapıştır .
Mesajımı alıntılayıp bilgi veriyor , bak sen. Hadi şimdi yoluna, gereksiz mesajlarla çocuğun konusunu doldurma.
Anakarta bakmaya gerek yok, konunun ilk mesajını zahmet edip okusaydın zaten konu sahibinin i5 3470 kullandığını görürdün i5 3470, 1155 pin değil mi? Evet öyle ama işlemci modellerini bilmediğin için gelip adama 6. nesil işlemci öneriyorsun. Bir de gelip haklı çıkmaya çalışıyor hâlâ, tam bir komedi
Anakarta bakmaya gerek yok, konunun ilk mesajını zahmet edip okusaydın zaten konu sahibinin i5 3470 kullandığını görürdün i5 3470, 1155 pin değil mi? Evet öyle ama işlemci modellerini bilmediğin için gelip adama 6. nesil işlemci öneriyorsun. Bir de gelip haklı çıkmaya çalışıyor hâlâ, tam bir komedi
Bu mu yani hakikaten bunu mu algılıyor beynin yahu ne düşük insanlar var burada, arkadaşım sorunun ne saat 8'i geçti ilaç falan mı alıyorsun hatırlatayım, git bir oku, sonra da ne kadar boş yaptiginla avun. Yahu ne kadar gereksiz mesajlarla oyalıyorsun. Bir yıldır burada senin kadar algı bozukluğu yaşayan, kafa açan görmedim. Ben adama 5-6. nesil alsan daha iyi , güçlü de olsa 3. nesil eskidi demişim, sen yine hayallerinde kurgulayıp cevap vermişsin, konu sahibinin 3470 kullandığını görürdün demişsin, senden de zaten bundan daha fazlasını bekleyemezdim. Yok görmedim, ucumdan tavsiye verdim. Anakart, uyuşma hakkında zerre yorumum yok, öyle ise onu konu sahibi anlar zaten onu da bilene sorar. Ne kafa yaşadın birader Allah şifa versin.