TAKİEN Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Mortal Kombat 11 oynamak istiyorum PC açar mı? Sistem özellikleri: Ekran kartı: GT730 2 GB DDR3. İşlemci: i7 3770k. SSD: 256 GB. RAM: 16 GB. Oyunu düşük çözünürlükte oynasam 1280x1024 gibi veya daha az gibi bir çözünürlükte oynarsam kaç FPS alırım!
Mortal Kombat 11 oynamak istiyorum PC açar mı? Sistem özellikleri: Ekran kartı: GT730 2 GB DDR3. İşlemci: i7 3770k. SSD: 256 GB. RAM: 16 GB. Oyunu düşük çözünürlükte oynasam 1280x1024 gibi veya daha az gibi bir çözünürlükte oynarsam kaç FPS alırım!
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki FPS değerlerini alırsın dostum belki 2-3 FPS +/- fark eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki FPS değerlerini alırsın dostum belki 2-3 FPS +/- fark eder.
TAKİEN Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Yusuf Tuğra dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki FPS değerlerini alırsın dostum belki 2-3 FPS +/- fark eder. Genişletmek için tıkla... Ben çözünürlüğü düşüreceğim ama 1280x1024 gibi daha düşük bir çözünürlükte oynayacağım biraz daha fazla FPS almam gerekmez mi.
Yusuf Tuğra dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki FPS değerlerini alırsın dostum belki 2-3 FPS +/- fark eder. Genişletmek için tıkla... Ben çözünürlüğü düşüreceğim ama 1280x1024 gibi daha düşük bir çözünürlükte oynayacağım biraz daha fazla FPS almam gerekmez mi.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.170 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 İşlemcin çok güzel de, ekran kartını kesinlikle güncellemen lazım. Yoksa yani LGA 1155'in en sağlam işlemcisine sahipsin.
İşlemcin çok güzel de, ekran kartını kesinlikle güncellemen lazım. Yoksa yani LGA 1155'in en sağlam işlemcisine sahipsin.
TAKİEN Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #5 GMC Denali dedi: İşlemcin çok güzel de, ekran kartını kesinlikle güncellemen lazım. Yoksa yani LGA 1155'in en sağlam işlemcisine sahipsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıımı nasıl güncelleyeceğim?
GMC Denali dedi: İşlemcin çok güzel de, ekran kartını kesinlikle güncellemen lazım. Yoksa yani LGA 1155'in en sağlam işlemcisine sahipsin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıımı nasıl güncelleyeceğim?
dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #6 TAKİEN dedi: Ekran kartıımı nasıl güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartı alarak.
TAKİEN dedi: Ekran kartıımı nasıl güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartı alarak.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2022 #7 TAKİEN dedi: Ekran kartıımı nasıl güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Yenisini satın alarak.