i7 3770K İçin Ekran Kartı Önerisi

Makaleler
30
Yer
Hell
Selamlar. Öncelikle sistemimi yazayım.

• Z77-GD55A
  • i7 3770K 3,5 GHz
  • Zotac GTX 680 AMP! Edition
  • G skil 2x4 8 GB DDR3 RAM
  • CPU Fan: Thermaltake Frio Extreme
  • SSD 1: 120 GB Corsair (Windows kurulu)
  • SSD 2: 256 GB OCZ (bazı oyunlar yüklü)
  • HDD: Seagate 1 TB
  • PSU: 750W 80 Plus Bronze
Aklımda GTX 1070 veya 1070TI var. CPU'ya OC yapılmadı. Anakart üzerinden OC mode ile 4.0 GHz yaparsam sizce hangi kart daha az darboğaz yapar? Ya da 3.5 GHz hız ile hangi kart alınmalı?

BF1, AC origins gibi işlemciye yük bindiren oyunlarda olur, onun dışında darboğaz olacağını sanmam.

GTX 1060 al kafan rahat etsin. OC yapmadan rahat şekilde kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Bana kalırsa GTX 1070 al rahatına bak. Darboğaz olacağını sanmıyorum halen günümüzde de güçlü bir işlemci sayılır İ7 3770K. Hadi yaptı diyelim O.C yapma şansın var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aslında GTX 1080 dahil besleyebilir ama 1080P'de bu kartla oynamaya gerek yok diye düşünüyorum. 1070 sizi tatmin edecektir.

İşlemciniz hala gayet güçlü ve yeterli. GTX 1070-1080 ile rahatça kullanabilirsiniz.

İşlemci GTX 1080 Ti ile bile kullanılabilir. Bütçenize uygun kart hangisi ise onu tercih edin. GTX 1070 ile GTX 1070 Ti arasında kaldıysanız, önerim GTX 1070 Ti olur. Overclock yaparak GTX 1080 ayarında bir performans alabilirsiniz. İşlemciniz halen çok güçlü bir İşlemci. Bir de Overclock yaparsanız tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…