i7 3770K nereden alınır?

cikcik333

Decapat
Yer
Sultangazi/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Yanlış bir konu açtıysam affola. Bundan bir önceki ilk konumda LGA1155 pin uyumlu işlemci için önerilerinizi almıştım. Önerilerden yola çıkarak i7 3770K veya bulamazsam i7 2700K almaya karar verdim. Birçok alışveriş sitesini araştırdım ancak ne 0 ne de 2. el bulamadım. Yurt dışında bile 0 yok, 2.elleri tek tük var ama onlara da hem güvenmiyorum hemde 200 dolar istiyorlar. Bana bu konuda yardım edebilirseniz gerçekten dünyalar benim olur. Belki sizin çevrenizde arkadaşlarınız arasında satmak isteyip de henüz ilana koymayan vardır veya başka bi şekilde belki yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek bu konuyu açmak istedim.

Sanırım 6. nesil ve sonrasının 0'ı bulunmuyor. Belki 5. nesil'de bulunuyordur bilmiyorum.

Aslında araştırdığım ilanlarda kasasında kullanan ve kasa olarak toplu bir şekilde satan vardı. Ama benim o kasadaki parçalara ihtiyacım yok ki, 1500-2000₺ küsur istiyorlar kasa için, biraz ucuz olsa alır işlemciyi söker kasayı çöpe atarım ama oda yok maalesef )

Hocam çok teşekkür ederim. Fakat AliExpress güvenilir bir site mi? Bu siteyle ilgili; ürünler Çin’den geliyor ve güven olmaz diyorlar. Ben burdan ürünü alırsam asıl satıcısı AliExpress mi? ve garantisi altında mı? Yanlış anlamayın yurt dışından ilk defa geçtiğimiz hafta bir ürün sipariş ettim, Amazon üzerinden. Orda da satıcı Amazon olarak görünüyordu o yüzden. Ama bu sitede satıcının kimin olduğunu göremedim, mümkünse biraz açıklayabilir misiniz ?

i3 veya i5'in yeni nesil modellerini öneririm. Bütçeniz varsa i7'nin yeni nesillerini de deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…