montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #31 Grapis dedi: Hocam merhaba ekran kartı için konuşabiliriz mail adresim : grapisvii@gmail.com Genişletmek için tıkla... Mail gönderdim. İşlemci ve Anakart ve RAM @yasinarmagann isimli kullanıcımıza satılmıştır. Diğer parçaların satışı devam etmektedir.
Grapis dedi: Hocam merhaba ekran kartı için konuşabiliriz mail adresim : grapisvii@gmail.com Genişletmek için tıkla... Mail gönderdim. İşlemci ve Anakart ve RAM @yasinarmagann isimli kullanıcımıza satılmıştır. Diğer parçaların satışı devam etmektedir.
Rıza Baba Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #32 CPU Soğutucu ne kadar?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #33 250 TL. Satış artık kapanmıştır.
Y yasinarmagann Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2015 #34 Herkese Merhaba, Montezuma Hocamdan alışverişi dün akşam itibariyle gerçekleştirdim. Ve bugün kurulumu yaptım. Herhangi bir sıkıntı olmamakla beraber ürünler sıfır gibi. Buradan kendisine teşekkür eder , iyi günler dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2015
Herkese Merhaba, Montezuma Hocamdan alışverişi dün akşam itibariyle gerçekleştirdim. Ve bugün kurulumu yaptım. Herhangi bir sıkıntı olmamakla beraber ürünler sıfır gibi. Buradan kendisine teşekkür eder , iyi günler dilerim.