Yeni bi kasa toplamayi düşünüyorum ama masrafa da girmeyi istemiyorum pek fazla bir yan dan. Şu anki kasa:
i7 3770k intel
4x2 8GB RAM Kingston
650w 80+ PSU
Hd 7850 AMD Ekran karti
Gigabyte GA-Z77MX-D3H anakart kullanıyorum.
RX480 8GB ya da GTX 1060 6GB güncellemek istiyorum. Bir de RAM 16 120GB SSD ekleyeceğim bir sorun yaratır mı? DDR 3 bi sistemi güncellemek ne kadar mantıklı yani?
İşlemciniz güçlü. Mantıklı bir yükseltme olur bu sistemi güçlendirmek. Var olan RAM'i söküp Kit RAM aldığınız sürece sorun olmaz. SSD'ye geçince bir daha HDD kullanamazsınız
[QUOTE = "Recep Baltaş, posta adresi: 2297200, üye: 1"] İşlemciniz güçlü. Mantıklı bir yükseltme olur bu sistem güçlendirmek. Kit RAM'tan Varise RAM'i söküp aldığınız sürece sorun olmaz. SSD'ye geçince bir daha HDD kullanamazsınız [/ QUOTE]
İşlemciniz güçlü. Mantıklı bir yükseltme olur bu sistemi güçlendirmek. Var olan RAM'i söküp Kit RAM aldığınız sürece sorun olmaz. SSD'ye geçince bir daha HDD kullanamazsınız
AMD Kullanmışsınız. Nvidia'ya bir shot verebilirsiniz ya da alıştığınız bir markadan devam edebilirsiniz. Fark etmez. Yalnız EVGA'nın kartları da kaliteli. SSC Modelinin iyi base ve boost clock değerleri var. Soğutması da iyi. MSI Armor'da gayet iyi.
Evga kötülemek amaçıyla demedim zaten sadece hosuma giden markalari yazdım. Evet Amd kullandim uzun bir süre ama laptop da da Nvdia kullanıyorum. Ikisini de denedim ama çok kararsiz kaldim Nvdia Dx12 Güncelleme getirir mi acaba performans için Amd nin de Dx12 önde olmasi beni cezbediyor Nvdia da şuanki oyunlar da daha iyi olmasi kararsiz kaldim. Bu konuda kısacası
Birkaç oyuna bakıpta yargılamayın. DX12'de de GTX 1060 önde. RX 480 bence almayın. RX 480'in Vulkan API üzerindeki skorları daha iyi sadece. Şimdi çoğu arkadaş gelecek mesajı alıntılayacak. Yapmasınlar boşuna. Bence Nvidia alın.