i7 3770k Sistem Güncelleme

RX 480 ve 1060 eşit kartlar aslında. Sadece çoğu oyun Nvidia teknolojileriyle yapıldığı için böyle bir sonuç çıkıyor. Örneğin son çıkan Resident Evil 7'dede RX480'nin aldığı FPS değeri daha fazla.

Sağol Teşekkür ederim ama rx 480 msi yada msi armor gtx 1060 almayi düşünüyorum kararsız kaldim sapphir de olabilir tabi ram beğendim ama.
Ben de AMD öneriyorum, Nvidia 1060 ile orta seviye bir kart için orta seviye ile üst seviye arası bir kart fiyatı biçmiş durumda. 1060 çok güzel bir kart ama fiyatını etmeyen bir kart. 480 onun rakibi, Dx12 oyunlarda 1060'dan da iyi bu arada hem de Vulcan'da da iyi. Ama bu AMD- Nvidia olayı değil bütçe olayı, siz fazla para harcamak istemiyorsunuz o zaman AMD'ye yönelmek mantıklı olandır diye de düşünüyorum ben.

Tek bir oyuna göre yargılamak yine dediğim gibi yanlış olur. RX 480 ve GTX 1060'ın saf güçleri birbirine denk. Burada iş kullanıcıya kalıyor değil mi? Bana konu önermeyin. RX 480 Kullandım ben. Nvidia'dan geldiğim için yazılımına alışmam baya zor oldu. Hala da alışmadım. Kartım şuan serviste iadesini talep ettim. Yani burada bana test veya karşılaştırma atmayın. Düşüncelerinizi veya deneyimlerinizi konu sahibine söyleyin.

@My Man! Gayet iyi bir noktaya da değinmişsiniz. 1.400 Türk Lirasına piyasadaki en iyi RX 480'i en iyi markadan alabiliyorken 1.400 Türk Lirasına GTX 1060 doğru düzgün yok. Nvidia tarafını isteyen kullanıcı biraz fırsatları, indirimleri bekleyerek almak zorunda kalıyor. Benim gibi yazılımını dert etmezse kullanıcı RX 480 alabilir. Ne güzel GTX 1060 performansını daha fazla VRAM ile daha ucuza alıyor. Benim RX 480 ile bir derdim yok. AMD'nin Radeon yazılımı bana çok karmaşık geldi kullanamadım. Benim gibi Nvidia'nın yazılımına alışan var ise çok zorlanıyor. Bunu demek istiyorum.

Yardim etmeye çalıştığınız için Teşekkür ederim. Ama fiyatina gelirsek arada 100 tl bi fark oynuyor msi Rx 480 ve Msi armor Gtx 1060 arasında fazla bişey degil yani bakmaya devam ediyorum belki youtube çoğu video izledim hepsin de de farkli bi FPS var. Kimi amd yi kimi nvdia gösteriyor çoğu kişi tarafsiz bakmıyor her iki karta da

Karar veremediğimi söylüyorum zaten bu yüzden sizin de fikirlerinizi almak istediğim için soruyorum.

100lira dediğiniz fark hocam Armor ile RX480'in 8GB'ının iyi bir modelidir. Armor kötü mü? Tabii ki hayır ama 1060'ların en iyisi de değil sonuçta. Sizin bilmeniz gereken şey 2 kartında denk olduğu, bir oyunda biri iyidir diğerinde başkası ama sonuç olarak kartlar birbirinin dengidir. Ayırt edici özellikler ise fiyatı ve görünüşü olur ve tabii ki yazılımı idi ama AMD'nin yazılımını düzelttiğine inanıyorum ben o yüzden orada neredeyse denk görüyorum. Siz bakın şeklini beğendiğinizi alın keşke şunu alsaydım demezsiniz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…