gokhanalicimen Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #1 i7 3770K. ASUS P8H77M-PRO Themaltake bakır borulu soğutucuya sahipim bu anakartla overclock yapabilir miyim? BIOS'u kurcaladığımda AI tweaker menüsünde overclock için ayar görüyorum, bilen arkadaslar yardım ederse sevinirim, iyi forumlar.
i7 3770K. ASUS P8H77M-PRO Themaltake bakır borulu soğutucuya sahipim bu anakartla overclock yapabilir miyim? BIOS'u kurcaladığımda AI tweaker menüsünde overclock için ayar görüyorum, bilen arkadaslar yardım ederse sevinirim, iyi forumlar.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 5 Eylül 2020 #2 H serisi ile O.C olmuyor olursa da çok az olur Z olsa güzel olurdu.
gokhanalicimen Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #3 Typhon18 dedi: H serisi ile O.C olmuyor olursa da çok az olur Z olsa güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz hocam ama ufak bir o.c uygulayamaz mıyız? 4.1GHz falan sadece CPU'ya.
Typhon18 dedi: H serisi ile O.C olmuyor olursa da çok az olur Z olsa güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz hocam ama ufak bir o.c uygulayamaz mıyız? 4.1GHz falan sadece CPU'ya.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 5 Eylül 2020 #4 gokhanalicimen dedi: Doğru diyorsunuz hocam ama ufak bir o.c uygulayamaz mıyız? 4.1GHz falan sadece CPU'ya. Genişletmek için tıkla... BIOS a bakın hocam tam bilgim yok o konuda bazı H serilerinde olabiliyor, az da olsa yaparsın bence.
gokhanalicimen dedi: Doğru diyorsunuz hocam ama ufak bir o.c uygulayamaz mıyız? 4.1GHz falan sadece CPU'ya. Genişletmek için tıkla... BIOS a bakın hocam tam bilgim yok o konuda bazı H serilerinde olabiliyor, az da olsa yaparsın bence.
gokhanalicimen Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #5 Typhon18 dedi: H serisi ile O.C olmuyor olursa da çok az olur Z olsa güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... İslemci Turbo Boost ile normalde 3.9GHz oluyor ASUS optimal modede 4.1GHz oluyor zararlı olur mu öyle kullanmam PSU evetestin 650W.
Typhon18 dedi: H serisi ile O.C olmuyor olursa da çok az olur Z olsa güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... İslemci Turbo Boost ile normalde 3.9GHz oluyor ASUS optimal modede 4.1GHz oluyor zararlı olur mu öyle kullanmam PSU evetestin 650W.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 5 Eylül 2020 #6 gokhanalicimen dedi: İslemci Turbo Boost ile normalde 3.9GHz oluyor ASUS optimal modede 4.1GHz oluyor zararlı olur mu öyle kullanmam PSU evetestin 650W. Genişletmek için tıkla... Zararı olacağını zannetmiyorum ama mümkünse PSU değiştirin ne yaparsın yapın o PSU zarar, C4 kendisi.
gokhanalicimen dedi: İslemci Turbo Boost ile normalde 3.9GHz oluyor ASUS optimal modede 4.1GHz oluyor zararlı olur mu öyle kullanmam PSU evetestin 650W. Genişletmek için tıkla... Zararı olacağını zannetmiyorum ama mümkünse PSU değiştirin ne yaparsın yapın o PSU zarar, C4 kendisi.
gokhanalicimen Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #7 Typhon18 dedi: Zararı olacağını zannetmiyorum ama mümkünse PSU değiştirin ne yaparsın yapın o PSU zarar, C4 kendisi. Genişletmek için tıkla... Sistemi patlatacak diye korkuyorum cok emek harcadım bu sistem için
Typhon18 dedi: Zararı olacağını zannetmiyorum ama mümkünse PSU değiştirin ne yaparsın yapın o PSU zarar, C4 kendisi. Genişletmek için tıkla... Sistemi patlatacak diye korkuyorum cok emek harcadım bu sistem için
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 5 Eylül 2020 #8 gokhanalicimen dedi: Sistemi patlatacak diye korkuyorum cok emek harcadım bu sistem için Genişletmek için tıkla... Dua edin bol bol . Bütçe olunca değiştirirsiniz hemen de patlamaz öyle.
gokhanalicimen dedi: Sistemi patlatacak diye korkuyorum cok emek harcadım bu sistem için Genişletmek için tıkla... Dua edin bol bol . Bütçe olunca değiştirirsiniz hemen de patlamaz öyle.