Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı?
Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, Valorant grafik oyunudur ve ya hata verir açılmaz ya da açılır ise maksimum 10 FPS alırsınız.
Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, Valorant grafik oyunudur ve ya hata verir açılmaz ya da açılır ise maksimum 10 FPS alırsınız.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda açma şansı var. 720p de deneyin isterseniz. Ve evet raminizi 8 GB yapmanız özellikle Windows 10 kullanıyorsanız yararınıza olacaktır.
Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda açma şansı var. 720p de deneyin isterseniz. Ve evet raminizi 8 GB yapmanız özellikle Windows 10 kullanıyorsanız yararınıza olacaktır.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #4 Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... Açar ama performans hakkında tam yorum yapamayacağım. roigotv dedi: Hocam, Valorant grafik oyunudur veya hata verir açılmaz ya da açılır ise maksimum 10 FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tam tersine Valorant'ta işlemci daha önemli.
Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... Açar ama performans hakkında tam yorum yapamayacağım. roigotv dedi: Hocam, Valorant grafik oyunudur veya hata verir açılmaz ya da açılır ise maksimum 10 FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tam tersine Valorant'ta işlemci daha önemli.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 emirtmurr dedi: Açar ama performans hakkında tam yorum yapamayacağım. Tam tersine Valorant'ta işlemci daha önemli. Genişletmek için tıkla... Grafik çöp olduktan sonra işlemci ne yarasın grafikli oyunlarda.
emirtmurr dedi: Açar ama performans hakkında tam yorum yapamayacağım. Tam tersine Valorant'ta işlemci daha önemli. Genişletmek için tıkla... Grafik çöp olduktan sonra işlemci ne yarasın grafikli oyunlarda.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #6 roigotv dedi: Grafik çöp olduktan sonra işlemci ne yarasın grafikli oyunlarda. Genişletmek için tıkla... İşlemci çöp olduktan sonra grafik işe yaramaz ama Valorant'ta. Çünkü Valorant işlemciye abanan bir oyundur. Araştırabilirsiniz.
roigotv dedi: Grafik çöp olduktan sonra işlemci ne yarasın grafikli oyunlarda. Genişletmek için tıkla... İşlemci çöp olduktan sonra grafik işe yaramaz ama Valorant'ta. Çünkü Valorant işlemciye abanan bir oyundur. Araştırabilirsiniz.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 emirtmurr dedi: İşlemci çöp olduktan sonra grafik işe yaramaz ama Valorant'ta. Çünkü Valorant işlemciye abanan bir oyundur. Araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, grafik olmadan nasıl zevk alıcağız acaba?
emirtmurr dedi: İşlemci çöp olduktan sonra grafik işe yaramaz ama Valorant'ta. Çünkü Valorant işlemciye abanan bir oyundur. Araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, grafik olmadan nasıl zevk alıcağız acaba?
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #8 roigotv dedi: Hocam, Valorant grafik oyunudur ve ya hata verir açılmaz ya da açılır ise maksimum 10 FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... Valorant,grafik oyunu?
roigotv dedi: Hocam, Valorant grafik oyunudur ve ya hata verir açılmaz ya da açılır ise maksimum 10 FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... Valorant,grafik oyunu?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 roigotv dedi: Hocam, grafik olmadan nasıl zevk alıcağız acaba? Genişletmek için tıkla... Valorant grafikleri güzel diye oynanan bir oyun değildir.
roigotv dedi: Hocam, grafik olmadan nasıl zevk alıcağız acaba? Genişletmek için tıkla... Valorant grafikleri güzel diye oynanan bir oyun değildir.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #10 roigotv dedi: Hocam, grafik olmadan nasıl zevk alıcağız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam grafik kartı gereksiz demedim. Ama işlemci bu oyunda daha da öne çıkıyor düzgün işlemci olmadan hiç zevk alamazsınız.
roigotv dedi: Hocam, grafik olmadan nasıl zevk alıcağız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam grafik kartı gereksiz demedim. Ama işlemci bu oyunda daha da öne çıkıyor düzgün işlemci olmadan hiç zevk alamazsınız.