roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #11 emirtmurr dedi: Hocam grafik kartı gereksiz demedim. Ama işlemci bu oyunda daha da öne çıkıyor düzgün işlemci olmadan hiç zevk alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yani diyeceğim ekran kartı ve işlemci olmadan, bu oyun oynanmaz çok uzatıyorsunuz.
emirtmurr dedi: Hocam grafik kartı gereksiz demedim. Ama işlemci bu oyunda daha da öne çıkıyor düzgün işlemci olmadan hiç zevk alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yani diyeceğim ekran kartı ve işlemci olmadan, bu oyun oynanmaz çok uzatıyorsunuz.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #12 roigotv dedi: Yani diyeceğim ekran kartı ve işlemci olmadan, bu oyun oynanmaz çok uzatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi bilmediğinizi kabullenip de konuyu kapatmayan sizsiniz. Dolayısıyla siz uzatıyorsunuz.
roigotv dedi: Yani diyeceğim ekran kartı ve işlemci olmadan, bu oyun oynanmaz çok uzatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi bilmediğinizi kabullenip de konuyu kapatmayan sizsiniz. Dolayısıyla siz uzatıyorsunuz.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #13 roigotv dedi: Yani diyeceğim ekran kartı ve işlemci olmadan, bu oyun oynanmaz çok uzatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 5600G apu çatır çatır 200+ oynatıyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
roigotv dedi: Yani diyeceğim ekran kartı ve işlemci olmadan, bu oyun oynanmaz çok uzatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 5600G apu çatır çatır 200+ oynatıyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #14 Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlar 5:4 çözünürlükte RAM'iniz 8 GB olursa bir sorun yaşamazsınız. (performansınız nasıl olur bilemiyorum bu sezon 60FPS alsanız ileride gelecek olan güncellemeler ile FPS'iniz düşecektir bir APU işlemci almanızı öneririm)
Mustata63 dedi: Intel i7 3770K işlemcim var. 4 GB 1333MHz RAM. Ekran kartım yok. Valorant açar mı açmasi için RAM'ı 8 GB yapsam açar mı? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlar 5:4 çözünürlükte RAM'iniz 8 GB olursa bir sorun yaşamazsınız. (performansınız nasıl olur bilemiyorum bu sezon 60FPS alsanız ileride gelecek olan güncellemeler ile FPS'iniz düşecektir bir APU işlemci almanızı öneririm)