i7 3770K sisteme 300W PSU yeterli mi?

Mel7h

Hectopat
Çift bilgisayarla yayın yapmayı düşünüyorum bunun için diğer bilgisayarımı aktifleştirmeye karar verdim. Bilgisayarda i7 3770K 16 GB RAM 2 TB HDD 240 GB SSD bulunmakta 300W PSU yeterli mi? Ayrıca sistemde ekran kartı bulunmamakta.

Ekran kartı yoksa büyük ihtimal yeterli olur.

Ekran kartı yoksa yeterli ama ekran kartı takarsanız kaliteli 500W lazım olacak.

Evet Eskiden 1050 Ti takılıydı şimdi onu yeni alığıma taktım. İ 650W Hadron kullanıyordum alacak varsa önermiyorum. Adamlar sırf ağır olması için metal parçaları koymuş Power'ın içine. Başka bir sistemde 300W buldum şimdi onu takacağım inaşllah sorun çıkartmaz :D .

Evet eskiden 1050 Ti takılıydı şimdi onu yeni alığıma taktım. İ 650W Hadron kullanıyordum alacak varsa önermiyorum. Adamlar sırf ağır olması için metal parçaları koymuş Power'ın içine. Başka bir sistemde 300W buldum şimdi onu takacağım inaşllah sorun çıkartmaz :D .

Takcağın 300W da markasız bir şeyse Hadron'dan çok farkı yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı