K Kaan Yusuf57 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi anakartta pek emin olamadım şimdiden teşekkürler cevapladığınız, vakit ayırdığınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Sorum başlıktaki gibi anakartta pek emin olamadım şimdiden teşekkürler cevapladığınız, vakit ayırdığınız için.
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 18 Temmuz 2022 #2 Kaan Yusuf57 dedi: Sorum başlıktaki gibi anakartta pek emin olamadım şimdiden teşekkürler cevapladığınız, vakit ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Evet yapılabilir.
Kaan Yusuf57 dedi: Sorum başlıktaki gibi anakartta pek emin olamadım şimdiden teşekkürler cevapladığınız, vakit ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Evet yapılabilir.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 OC yapılabilir gibi gözüküyor (Z serisi anakart ve internetteki yorumları okuyarak böyle gördüm ben.) Voltaj olayı deneme yanılma ile bulunur. Çarpanı voltaja göre dengelersin.
OC yapılabilir gibi gözüküyor (Z serisi anakart ve internetteki yorumları okuyarak böyle gördüm ben.) Voltaj olayı deneme yanılma ile bulunur. Çarpanı voltaja göre dengelersin.