Bu tarz sistemlerin satışını sürekli yapan birisiyim. Elime ürün geçtikçe ilk olarak ilanlarını koyduğum yerlerden birisi burasıdır.
Bir aksilik olmaz ise güç kaynağını ayrı olarak satacağım. Yerine daha ekonomik ve sistemi rahat besleyen bir güç kaynağı takıp fiyatı oldukça aşağı çekmeyi düşünüyorum.
4 Adet PCI-e kablosu eksiktir. Üzerinde 7 adet 6+2pin PCI-e kablosu mevcuttur. Diğer tüm kabloları tamdır. 1400TL fiyatı vardır.
Not: Adedini 40-50TL'ye baştan sona kendi yapan bir tanıdığım var. Belki 4 adet yapımında ücreti daha düşük tutabilir. Komple kablolu hali de size 1550-1600TL'ye gelmiş olur.
Yine öyle abartılacak bir toz göremiyorum. Belki flash ile çektiğim için varolan toz biraz abartı durmuş olabilir Ekran kartı için ise 1150TL istiyorum. Ekran kartı yük altında 290W'lık bir güç tüketimine sahip. 6+2 ve 6 pinlik 2 güç yuvası mevcut. Intel 95W ve aşağı işlemcili sistem ile kaliteli 550W güç kaynakları rahatlıkla besleyecektir. AMD 125W'lık işlemcili sistemde ise kaliteli 600W güç kaynağı rahatlıkla iş görecektir.