i7 3820 Sistemde Mavi Ekran Hatası

Daha fazla  
İşim gereği render işlemi yapmam gerekiyor, render alırken mavi ekran alıyorum. Ayrıca oyun oynarken de ve bazen video izlerken bile oluyor. Birde PC açılışında uyarı alıyorum. F1'e basıp bios ekranını açmamı istiyor sistem. Bios'a girip çıktıktan sonra açılıyor. Vatan Coputer'den topladım sistemi. PC'nin garantisi bittiği için sadece baktılar ve HDD'den dediler ama bence CPU'dan Asus AI Suite II ile Otomatik ayarlar ile OC işlemi yaptım. İşlemci OC yapılabilir mi bilmeden? Bundan olabilir mi acaba? Cevaplarsanız sevinirim çünki hangi parca sorunluysa degıstırıcem. Şimdiden sağ olun...

Sistemim:
Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB - İşlemci
ASUS P9X79 PRO Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) - Anakart
Western Digital Caviar Green 3 TB SATA III 64MB Cache Intellipower - HDD
Asus GTX760 ROG STRIKER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 - Ekran Kartı
COOLER MASTER X6 İntel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM - CPU Soğutucusu
COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX - PENCERELİ SİYAH KASA
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 - Tek Modül Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten orada yazmakta Cpu fan bağlantısında bir sorun var gibi gözüküyor ama bellide olmaz bilgisayar çalışırken işlemci fanını bir kontrol edermisiniz ?

dönüyor bi sıkıntı yok.

f1 hatası belki bios pilinden olabilir onu değiştiririm o sorun degıl mavi ekran hatası hangi donanımdan acaba işlemci ısınınca oluyor zaten acaba işlemcidenmidir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı