i7-3930K ile Windows 11 çalışır mı?

corllaps

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Tİ GDDR6X i7 3930K 8+8 1600mhz ram
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar elimdeki sistemde 16 GB DDR 3 RAM i7-3930K işlemci ASUS P9x79 Pro anakart var. Farklı yollar ile Windows 11 kursam çalışır mı?

ASUS P9X79 PRO Motherboard Review

Yani Rufus ile bypass ayarlarını açıp yazdırıp kurarsanız sıkıntısız çalışacaktır tahminimce. Ancak TPM 2.0 talep eden oyunlar (Valorant vs.) açılmayabilir.

Yani Rufus ile bypass ayarlarını açıp yazdırıp kurarsanız sıkıntısız çalışacaktır tahminimce. Ancak TPM 2.0 talep eden oyunlar (Valorant vs.) Açılmayabilir.

TPM 2.0 için bir tane parça mı ne alıp anakarta takıyor muşuz ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

TPM 2.0 için bir tane parça mı ne alıp anakarta takıyor muşuz ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
Evet modülleri internette satılıyor ancak dediğim gibi TPM 2.0 gerektiren oyunları oynamayacaksanız gereksiz.

Riot Games'in oyunlarını oynayacaksan anakartına uygun bir tane alman lazım ama yok oynamayacağım diyorsan kurup rahat rahat kullanabilirsin ben i7-4790 Kullanıyorum çatır çatır açıyor önceden senin kullandığın işlemciye Windows 11 kurmuşluğum var rahatlıkla açılır dostum.

Hocam sağlam kurulumun nasıl yapıldığını gösteren bir video var mıdır? Ben kendime pek güvenmiyorum da mazallah beceremem bozarım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…