Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 27 Aralık 2022 #11 Mortis06 dedi: 400W heleki Turbox sistemdeki noname PSU ile RX 580 çalıştırmak masanın altına C4 yerleştirmekten farksız bir eylem olur. Genişletmek için tıkla... Desteklemediğini ona başka konuda söylediğimi hatırlıyorum. Düzgün marka değilse +12V'dan 200W bile vermiyordur.
Mortis06 dedi: 400W heleki Turbox sistemdeki noname PSU ile RX 580 çalıştırmak masanın altına C4 yerleştirmekten farksız bir eylem olur. Genişletmek için tıkla... Desteklemediğini ona başka konuda söylediğimi hatırlıyorum. Düzgün marka değilse +12V'dan 200W bile vermiyordur.
eyuphan165 Picopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: Ekran kartını anakartın RAM tipine göre seçmeyeceksin. Senin anakartın DDR3 RAM tipine sahip. GTX 1060 GDDR5 belleklere sahip. Ekran kartının uyumlu olabilmesi için PCI-e X16 slotuna uyumlu olması gerekir. Ve senin anakartına uyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yardımın için. Hououin Kyouma dedi: Ekran kartını anakartın RAM tipine göre seçmeyeceksin. Senin anakartın DDR3 RAM tipine sahip. GTX 1060 GDDR5 belleklere sahip. Ekran kartının uyumlu olabilmesi için PCI-e X16 slotuna uyumlu olması gerekir. Ve senin anakartına uyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yardımın için. Mortis06 dedi: 400W heleki Turbox sistemdeki noname PSU ile RX 580 çalıştırmak masanın altına C4 yerleştirmekten farksız bir eylem olur. Genişletmek için tıkla... MSI GTX 1060 6 GB Gaming X model ekran kartı sisteme uyar mı bir sorun olur mu? Son düzenleme: 28 Aralık 2022
Hououin Kyouma dedi: Ekran kartını anakartın RAM tipine göre seçmeyeceksin. Senin anakartın DDR3 RAM tipine sahip. GTX 1060 GDDR5 belleklere sahip. Ekran kartının uyumlu olabilmesi için PCI-e X16 slotuna uyumlu olması gerekir. Ve senin anakartına uyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yardımın için. Hououin Kyouma dedi: Ekran kartını anakartın RAM tipine göre seçmeyeceksin. Senin anakartın DDR3 RAM tipine sahip. GTX 1060 GDDR5 belleklere sahip. Ekran kartının uyumlu olabilmesi için PCI-e X16 slotuna uyumlu olması gerekir. Ve senin anakartına uyuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yardımın için. Mortis06 dedi: 400W heleki Turbox sistemdeki noname PSU ile RX 580 çalıştırmak masanın altına C4 yerleştirmekten farksız bir eylem olur. Genişletmek için tıkla... MSI GTX 1060 6 GB Gaming X model ekran kartı sisteme uyar mı bir sorun olur mu?
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 28 Aralık 2022 #13 eyuphan165 dedi: Anladım teşekkür ederim yardımın için. Anladım teşekkür ederim yardımın için. MSI GTX 1060 6 GB Gaming X model ekran kartı sisteme uyar mı bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Uyar ama güç kaynağı değiştirmelisiniz. O karta 2000 TL'den fazla vermeyin.
eyuphan165 dedi: Anladım teşekkür ederim yardımın için. Anladım teşekkür ederim yardımın için. MSI GTX 1060 6 GB Gaming X model ekran kartı sisteme uyar mı bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Uyar ama güç kaynağı değiştirmelisiniz. O karta 2000 TL'den fazla vermeyin.
eyuphan165 Picopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #14 Bay Hiçkimse dedi: Uyar ama güç kaynağı değiştirmelisiniz. O karta 2000 TL'den fazla vermeyin. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yeni zaten ve 500W kadar çıkıyor.
Bay Hiçkimse dedi: Uyar ama güç kaynağı değiştirmelisiniz. O karta 2000 TL'den fazla vermeyin. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yeni zaten ve 500W kadar çıkıyor.