i7 4700 işlemci ve 500W PSU için ekran kartı tercihi

Zaman problemim yok ama bu konularda pek bilgim de yok o yüzden soruşturmaya başladım siz 1600 1700 TL bandında ne tavsiye edersiniz.

Zaman problemim yok ama bu konularda pek bilgim de yok o yüzden soruşturmaya başladım siz 1600 1700 TL bandında ne tavsiye edersiniz.

Indirim bekleyip 1660 ya da RX 5500 XT alabilirsiniz aceleniz yoksa cuma günü saat 20.00'de Gaming gecesi indirimi başlıyor tam saatinde girip alışverişi tamamlamak önemli stoklar çok hızlı eriyor.
Ben geçtiğimiz cuma 1600 TL'ye ASUS Dual RX 5500 XT 8G modelini aldım kargonun gelmesini bekliyorum.
Başlangıçta bende RX580 almak üzerine çıkmıştım yola fakat tavsiyeler ve araştırmalar sonucu kararım 5500XT tarafı oldu.

a bende RX580 almak üzerine çıkm
Hangi modeli tercih ettiniz?

NVIDIA tarafında 1660S daha performanslı bir kart indirime girerse 1660 1660S te tercih edilebilir ben indirim sonucu fiyatı performansı bana uygun olduğu için aldım.
Bakarsınız 1660S almışsınız bu 2 kartı değerlendirebilirsiniz.

İşlemciyi darboğaz yapar mı acaba ondan korkuyorum?

Öncelikle herkese iyi forumlar güç kaynağı işinden anlamadığım için bir öneride bulunamayacağım lakin ekran kartı olarak aynı işlemci ile GTX 1660 Ti kullanıyordum ve dar boğazı aşamadım. Ne zaman işlemciyi Ryzen 5 2600 olarak değiştirdim bilgisayar o zaman rahatladı.Bende mi bir sıkıntı vardı bilmiyorum ancak durumlar bu şekildeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…