LeGPlayer Hectopat Katılım 30 Eylül 2017 Mesajlar 7 30 Eylül 2017 #1 i7 4700HQ GT750M 250GB Samsung 750 EVO Tüm driverlar güncel ama grafikler en düşükte 15-25 FPS arası alıyorum. Çözümü nedir?
i7 4700HQ GT750M 250GB Samsung 750 EVO Tüm driverlar güncel ama grafikler en düşükte 15-25 FPS arası alıyorum. Çözümü nedir?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 30 Eylül 2017 #2 Oyun problemliydi sanırım. Oyundan kaynaklı olabilir yada şu video'dakine benzer bir ayar yap, belki çözümü olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun problemliydi sanırım. Oyundan kaynaklı olabilir yada şu video'dakine benzer bir ayar yap, belki çözümü olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LeGPlayer Hectopat Katılım 30 Eylül 2017 Mesajlar 7 7 Ekim 2017 #3 Zaten halihazırda o ayarları kullanmaktayım ben daha çok oyun kodu gibi ayarları istiyorum. Yardımınız için teşekkürler.
Zaten halihazırda o ayarları kullanmaktayım ben daha çok oyun kodu gibi ayarları istiyorum. Yardımınız için teşekkürler.