i7 4700K vs i7 5930K?

Hunnel

Kilopat
Daha fazla  
Intel i7 6700k skylake mi, intel i7 5930k 6 cekirdekli 3.5ghz 15mb onbellek mi?

Bilgisayar dizicem ve bu usteki islemcilerin hangisi daha iyi performans saglar:

Intel i7 6700k=1.333tl(vatan bilgisayar)
Intel i7 5930k 6 cekirdek=2.247tl(vatan bilgisayar)

Pahali olan daha iyidir mantigiyla gidip pahalli olani mi alayim?
Bu iki islemci arasinda performans farki cok fazla olur mu, hangisini almaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İ7 5930k biraz daha güçlü fakat aradaki fiyat farkına hiç ama hiç değmeyecek kadar az bir fark var, dolayısıyla kesinlikle 6700k alman çok mantıklı olur. Sistemi oyun amaçlı topluyor'san 6700k çok doğru bir seçim olur zira iş amaçlı sistem toplayacak olduğunda X99 yonga setli sistem toplarken 5960x'den aşağısı parasını hiç ama hiç hak etmiyor. Kesinlikle i7 6700k almalısın!

Bu video'yu izle, oyun konusunda 6700k daha başarılı. Farkın açıldığı tek nokta 3DMark testi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle yorum yapan herkese tesekkur ederim. Sizin yorumlariniz ve tavsiyeleriniz ile i7 6700k almaya karar verdim.

Ve bu islemciye msı Z170A gaming M7 anakartini almayı dusunuyorum ve anakart olarak sizin onerilerinizi de almak istiyorum.

I7 6700k islemciye hangi anakarti almaliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı