i7 4700MQ CS:GO ani FPS düşüşü

drenmeci

Centipat
Bende laptop var i7 4700MQ 2.40GHz.
Leptopum bunu 3.20 GHz'de kullanıyor ve CS GO'da ani FPS düşmesi yiyorum bunun sorunu nedir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende laptop var i7 4700MQ 2.40GHz.
Laptopum bunu 3.20 GHz'de kullanıyor ve CS GO'da ani FPS düşmesi yiyorum bunun sorunu nedir çözümü var mıdır?

Sıcaklık değerleri neler laptopunuz ısınıyor olabilir termal macun yenilemesi yaptırırsanız iyi olur.

CS GO artık çok fazla güncellemeden dolayı FPS düşüşleri yaşatıyor sistemlere o yüzden normal olabilir format atabilirsiniz veya virüs girmişte olabilir ama 740M 60 FPS oynatması lazım.

Full düşük ayarlarda mı? Ben normalde 120-130 alıyorum Full düşükte ancak dün akşam Inferno girdim ve 30FPS yukarısı almadı. Ben şöyle bir şey duydum CS:GO shader detaylarını fule çekmiş biz düşüğe çeksek bile olmuyor.
CS GO artık çok fazla güncellemeden dolayı FPS düşüşleri yaşatıyor sistemlere o yüzden normal olabilir format atabilirsiniz veya virüs girmişte olabilir ama 740M 60 FPS oynatması lazım.

Bir de overclock yapsam bilgisayar hızlarnırmı yaralı mıdır?

Son düzenleme:
Full düşük ayarlarda mı? Ben normalde 120-130 alıyorum Full düşükte ancak dün akşam Inferno girdim ve 30FPS yukarısı almadı. Ben şöyle bir şey duydum CS:GO shader detaylarını fule çekmiş biz düşüğe çeksek bile olmuyor.

Bir de overclock yapsam bilgisayar hızlarnırmı yaralı mıdır?

CS:GO'nun yeni güncelleme vermesi gerekiyor. O zaman yeni güncelleme gelene kadar böyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı