i7 4700MQ GTX1070 ile Darboğaz Yapar Mı?

sltmaker

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, i7 4700MQ işlemcili ve 8GB DDR3 RAM'li bir dizüstü sistemim var. Bu sisteme bir tane daha 8GB RAM ekleyip, harici olarak GTX1070 taktığım takdirde darboğaz olur mu? Olur diyorsanız en yüksek hangi kartı almalıyım?

Bu sistem ile birlikte Twitch üzerinden PUBG ve Fortnite yayınları yapmak istiyorum, gelecekte masaüstü bir sistem toplayıp alacağım ekran kartını o sistemde de kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı dizüstü sanırım. E-GPU olayını diyorsun ben de araştırdım zamanında ve en iyi verimi 1060 6GB ve bir ihtimal 1070 ile alabiliyorsun deneyenler var baya araştırmıştım. Sonradan vazgeçip masaüstü kurdum komple. PUBG falan işlemciye abanacağı için zorlanacaktır stabil olmaz o sistem ama yayın yapmaz isen 1070 güzel şekilde besleniyor 4700den.

E-GPU ile uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. %99 Dizüstünüzde Thunderbolt 3.0 girişi de yok zaten. Hazır E-GPU kutularından da faydalanamayacaksınız. Bütçeyi iyi bir hale getirdikten sonra masaüstü sistem toplamanızı tavsiye ediyorum. Zaten alıcakmışsın masaüstü, E-GPU ile uğraşma bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı