i7 4702MQ ile GTX 960 kullanmak

Necratedd

Decapat
Lenovo PC. Intel i7 4702MQ 2.2 GHz GT 820M laptop var. Bu PC'ye GTX 750 Ti veya GTX 960 taksam ne kadar verim alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci gücü bazında hiçbir sorun olmaz ama cihazın kullandığı veri yolunun bant genişliği kullanacağınız kartdan maksimum verim almanızı engelleyecektir. Özellikle cihazın ekranını kullanacaksanız.

Cihazın tam modeli ile yabancı forumlarda araştırma yapmak gerek detaylıca yapanlar ne kadar verim alabilmiş, yapılabilmiş mi v.s BİOS modlama olaylarıda var Toshiba ve Lenovo cihazlarda genelde BİOS' lara gömülü bir liste olur liste dışındaki donanımları cihaz kabul etmez bu iki marka bunu çok fazla yapıyor bazen kendi üzerindeki markası yazmayan RAM' ler dışında RAM bile kabul etmiyor arkadaşımın cihazında başımıza gelmişti. Yani tam olarak emin olmadan bu işe girişmemelisiniz. Çok detaylı bir araştırma süreci olmalı parçalar alınmadan önce.

teşekkür ederim ilgilendiğin için
bunun yerine xeon pc toplasam daha ıyı olucak sanırsam

Lenovo PC. Intel i7 4702MQ 2.2 GHz GT 820M laptop var. Bu PC'ye GTX 750 Ti veya GTX 960 taksam ne kadar verim alırım?
Merhaba eGPU kullandınız mı yada masaüstü topladınız mı? Eğer eGPU yaptıysanız benchmark değerlerinizi merak ettim benim pci portu v2.0 ×1 acaba ne kadar verim alınabilir cidden merak ediyorum. Ya ona göre bir kart seçicem yada elimdeki harici ekran kartı aparatını elimden çikartıcam ama bu dönemde oyuncu pc toplamak çok para maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…