Emre Bülbül
Hectopat
Daha fazla
Sitemizde buna benzeyen bir sorun daha olduğunu gördüm fakat çözümle ilgili bir yere varılamamış sanırım.
Konuyu hortlatmak yerine yeni temiz bir konu açmak istedim.
PC Özellikleri:
FPS'im oyun başında 2-3 dakika 150-200 FPS seyrederken daha sonra 5-6 dakika boyunca 30-45 FPS aralığında seyretmeye başladı ve 2-3 dakika oynadıktan sonra yine 1 dakikalığına 150-200 arası oluyor.
Yani dengesiz bir şekilde FPS değerlerim oynuyor ani düşüşlerden ziyade birkaç dakika boyunca süren periyotlarla FPS değerlerim değişiyor.
Dün hiçbir problem yokken, bugün meydana geldi.
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Dipnot: Aşırı bir bilgisayar bilgim yok (komutlar, cmd olayları gibi) bunu baz alarak biraz daha basite indirgenmiş şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Konuyu hortlatmak yerine yeni temiz bir konu açmak istedim.
PC Özellikleri:
- Nvidia GT 745m 2 GB ekran kartı
- i7-4702MQ işlemci
- 8 GB RAM
FPS'im oyun başında 2-3 dakika 150-200 FPS seyrederken daha sonra 5-6 dakika boyunca 30-45 FPS aralığında seyretmeye başladı ve 2-3 dakika oynadıktan sonra yine 1 dakikalığına 150-200 arası oluyor.
Yani dengesiz bir şekilde FPS değerlerim oynuyor ani düşüşlerden ziyade birkaç dakika boyunca süren periyotlarla FPS değerlerim değişiyor.
- - fpx_max 300 denendi,
- - GPU sıcaklığı maksimum 90 oluyor,
- - Fps düştüğünde oyun ayarlarını "En düşük" yapsam da 30-45 "En yüksek" yapsam da 30-45,
- - 1024x768 oynuyorum, çözünürlük değiştirsem de değerler değişmiyor,
- - Laptop güç ayarlarında yüksek performans, ekran kartı yapılandırmalarında ise performans ayarlı durumda,
- - Çoklu CPU seçeneği evet olarak seçili,
- - GTA V sorunsuz olarak yüksek ayarlarda çalışmakta,
- - Steam'den oyun dosyalarını kontrol ettirdim eksik bulunmamakta,
- - Ekran kartı günceldi fakat tekrar güncellendi,
- - Xbox DVR kapalı
- - Ekstra olarak altında Xigmatek Tituli D1611 fan bulunmakta.
Dün hiçbir problem yokken, bugün meydana geldi.
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Dipnot: Aşırı bir bilgisayar bilgim yok (komutlar, cmd olayları gibi) bunu baz alarak biraz daha basite indirgenmiş şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: