B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #11 ErdemSz dedi: Oyun içi değerleri atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... msi afterburnerda böyle gösteriyor sanırım ekran kartı sıcaklığı ErdemSz dedi: Oyun içi değerleri atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... oyun içindede yaklaşık aynı gibi
ErdemSz dedi: Oyun içi değerleri atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... msi afterburnerda böyle gösteriyor sanırım ekran kartı sıcaklığı ErdemSz dedi: Oyun içi değerleri atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... oyun içindede yaklaşık aynı gibi
Koray Silivri Decapat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #12 Byrk dedi: Eki Görüntüle 1494394 msi afterburnerda böyle gösteriyor sanırım ekran kartı sıcaklığı oyun içindede yaklaşık aynı gibi Genişletmek için tıkla... 850 M konusunda cok bilgili degilim fakat core ve memory hizina gore sicaklik fazla geldi. Laptopun sogutmasi iyi durumda mi? Tozlanma vs var mi?
Byrk dedi: Eki Görüntüle 1494394 msi afterburnerda böyle gösteriyor sanırım ekran kartı sıcaklığı oyun içindede yaklaşık aynı gibi Genişletmek için tıkla... 850 M konusunda cok bilgili degilim fakat core ve memory hizina gore sicaklik fazla geldi. Laptopun sogutmasi iyi durumda mi? Tozlanma vs var mi?
B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #13 Koray Silivri dedi: 850 M konusunda cok bilgili degilim fakat core ve memory hizina gore sicaklik fazla geldi. Laptopun sogutmasi iyi durumda mi? Tozlanma vs var mi? Genişletmek için tıkla... en son 2 ay önce falan temizledim ama termal macunlarını yenilemedim sanırım yenilemem gerek
Koray Silivri dedi: 850 M konusunda cok bilgili degilim fakat core ve memory hizina gore sicaklik fazla geldi. Laptopun sogutmasi iyi durumda mi? Tozlanma vs var mi? Genişletmek için tıkla... en son 2 ay önce falan temizledim ama termal macunlarını yenilemedim sanırım yenilemem gerek
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 479 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #14 Byrk dedi: GTX 850M 4 GB. i7-4710HQ 8 GB RAM. Bu sistemle Valorant'ta kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... 60 100 arası diyebilirim. Hoca bu tarz bir sistem almak istemiştim yıllar önce. Elinizdeki makine Toshiba qosmio serisinden mi?
Byrk dedi: GTX 850M 4 GB. i7-4710HQ 8 GB RAM. Bu sistemle Valorant'ta kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... 60 100 arası diyebilirim. Hoca bu tarz bir sistem almak istemiştim yıllar önce. Elinizdeki makine Toshiba qosmio serisinden mi?
B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #15 ECHOSGRIM dedi: 60 100 arası diyebilirim. Hoca bu tarz bir sistem almak istemiştim yıllar önce. Elinizdeki makine Toshiba qosmio serisinden mi? Genişletmek için tıkla... ASUS G550JK
ECHOSGRIM dedi: 60 100 arası diyebilirim. Hoca bu tarz bir sistem almak istemiştim yıllar önce. Elinizdeki makine Toshiba qosmio serisinden mi? Genişletmek için tıkla... ASUS G550JK
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.211 Çözümler 86 24 Ağustos 2022 #16 Byrk dedi: Eki Görüntüle 1494394 msi afterburnerda böyle gösteriyor sanırım ekran kartı sıcaklığı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Byrk dedi: Eki Görüntüle 1494394 msi afterburnerda böyle gösteriyor sanırım ekran kartı sıcaklığı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #17 Yardımlarınız için çok teşekkürler termal macunu yenilemem gerekmiş
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.211 Çözümler 86 24 Ağustos 2022 #18 Byrk dedi: Yardımlarınız için çok teşekkürler termal macunu yenilemem gerekmiş Genişletmek için tıkla... Msı afterbunner ile oyun esnasında değerlere baktın mı? Throttle yemiyorsan macun işlemi gereksiz.
Byrk dedi: Yardımlarınız için çok teşekkürler termal macunu yenilemem gerekmiş Genişletmek için tıkla... Msı afterbunner ile oyun esnasında değerlere baktın mı? Throttle yemiyorsan macun işlemi gereksiz.
B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #19 Hououin Kyouma dedi: Msı afterbunner ile oyun esnasında değerlere baktın mı? Throttle yemiyorsan macun işlemi gereksiz. Genişletmek için tıkla... şuan oyuna giremiyorum ama girebildiğim zaman bakıcam
Hououin Kyouma dedi: Msı afterbunner ile oyun esnasında değerlere baktın mı? Throttle yemiyorsan macun işlemi gereksiz. Genişletmek için tıkla... şuan oyuna giremiyorum ama girebildiğim zaman bakıcam