Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 23 Aralık 2019 #1 i7 4712MQ 2.3GHz bir işlemcim var. 1000 liralık bütçem var. Ekran kartı önerebilir misiniz? (AMD) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019
Çözüm Unavailableuser 24 Aralık 2019 Darkisback dedi: Laptopu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: Aynı cihazı arkadaşım kullanıyor i7 4702mq yada i7 4712mq işlemci alıp işlemcinizi değiştirirseniz yapabilirsiniz. Arkadaşı i7 4712mq ile RX 560 kullanıyor yaklaşık 1 senedir herhangibir modlama yapmanızda gerekmiyor. BIOS' dan dahili ekran kartınızı devre dışı bırakığ direk takıp çalıştırabiliyorsunuz tabi harici monitör şart kullanmak istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Aynı modelde kullanan var.
Darkisback dedi: Laptopu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: Aynı cihazı arkadaşım kullanıyor i7 4702mq yada i7 4712mq işlemci alıp işlemcinizi değiştirirseniz yapabilirsiniz. Arkadaşı i7 4712mq ile RX 560 kullanıyor yaklaşık 1 senedir herhangibir modlama yapmanızda gerekmiyor. BIOS' dan dahili ekran kartınızı devre dışı bırakığ direk takıp çalıştırabiliyorsunuz tabi harici monitör şart kullanmak istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Aynı modelde kullanan var.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Aralık 2019 #11 Darkisback dedi: Anakarta gömülü ekran kartını söküp nasıl RX 580-570 takmayı düşünüyorsunuz? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... eGPU. Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Anakarta gömülü ekran kartını söküp nasıl RX 580-570 takmayı düşünüyorsunuz? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... eGPU.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #12 Unavailableuser dedi: eGPU. Genişletmek için tıkla... Laptopu desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Aralık 2019 #13 Darkisback dedi: Laptopu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: Aynı cihazı arkadaşım kullanıyor i7 4702mq yada i7 4712mq işlemci alıp işlemcinizi değiştirirseniz yapabilirsiniz. Arkadaşı i7 4712mq ile RX 560 kullanıyor yaklaşık 1 senedir herhangibir modlama yapmanızda gerekmiyor. BIOS' dan dahili ekran kartınızı devre dışı bırakığ direk takıp çalıştırabiliyorsunuz tabi harici monitör şart kullanmak istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Aynı modelde kullanan var. Artı 0 Eksi Çözüm
Darkisback dedi: Laptopu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: Aynı cihazı arkadaşım kullanıyor i7 4702mq yada i7 4712mq işlemci alıp işlemcinizi değiştirirseniz yapabilirsiniz. Arkadaşı i7 4712mq ile RX 560 kullanıyor yaklaşık 1 senedir herhangibir modlama yapmanızda gerekmiyor. BIOS' dan dahili ekran kartınızı devre dışı bırakığ direk takıp çalıştırabiliyorsunuz tabi harici monitör şart kullanmak istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Aynı modelde kullanan var.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #14 Unavailableuser dedi: Aynı modelde kullanan var. Genişletmek için tıkla... Lenovo forumlarında ekran kartı için port olmadığı belirtilmiş. eGPU belki olabilir ama kesin çalışacağının garantisi yok. English Community-Lenovo Community forums.lenovo.com Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Aynı modelde kullanan var. Genişletmek için tıkla... Lenovo forumlarında ekran kartı için port olmadığı belirtilmiş. eGPU belki olabilir ama kesin çalışacağının garantisi yok. English Community-Lenovo Community forums.lenovo.com
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Aralık 2019 #15 Darkisback dedi: Lenovo forumlarında ekran kartı için port olmadığı belirtilmiş. eGPU belki olabilir ama kesin çalışacağının garantisi yok. English Community-Lenovo Community forums.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için zaten port yok. Sen MXM sanıyorsun herhalde. Wifi kartını söküp oraya eGPU bağlayacak laptop destekliyor. Bize diyorsun ama sen doğru araştırıp yaz. Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Lenovo forumlarında ekran kartı için port olmadığı belirtilmiş. eGPU belki olabilir ama kesin çalışacağının garantisi yok. English Community-Lenovo Community forums.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için zaten port yok. Sen MXM sanıyorsun herhalde. Wifi kartını söküp oraya eGPU bağlayacak laptop destekliyor. Bize diyorsun ama sen doğru araştırıp yaz.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #16 Ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Aralık 2019 #17 Darkisback dedi: Ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru yapıldığı sürece bir zararı yok. Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru yapıldığı sürece bir zararı yok.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #18 Unavailableuser dedi: Doğru yapıldığı sürece bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Bu eGPU olayını ilk kez gördüm. Biraz araştırdım, güzel bir sistemmiş. Ben direk ekran kartı değişimi olarak algıladım. Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Doğru yapıldığı sürece bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Bu eGPU olayını ilk kez gördüm. Biraz araştırdım, güzel bir sistemmiş. Ben direk ekran kartı değişimi olarak algıladım. Kusura bakmayın.
KS KS Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 24 Aralık 2019 #19 Teşekkürler Artı 0 Eksi
Daxton Centipat Kek günü Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 167 Yer İstanbul Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci/Öğrenci 24 Aralık 2019 #20 Darkisback dedi: Anakarta gömülü ekran kartını söküp nasıl RX 580-570 takmayı düşünüyorsunuz? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Laptop olduğunu sonradan gördüm. Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Anakarta gömülü ekran kartını söküp nasıl RX 580-570 takmayı düşünüyorsunuz? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Laptop olduğunu sonradan gördüm.