cytgo0 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 RAM 12 GB Ekran kartı GTX 950M Anakart ??? İşlemci İ7 4720HQ Bazen bilgisayarımda Valorant'ı açıyorum maçı açıyorum. 10 saniyede bir 5 saniye donuyor en sonunda kızdım vurdum bilgisayara mor ekran yaptı. Bu oyundaki sorunun çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Bazen bilgisayarımda Valorant'ı açıyorum maçı açıyorum. 10 saniyede bir 5 saniye donuyor en sonunda kızdım vurdum bilgisayara mor ekran yaptı. Bu oyundaki sorunun çözümü var mı?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Sıcaklıklar ne alemde termal macun yenilemesi falan yapıyor musun düzenli olarak? Laptopta SSD mi HDD mi bulunuyor? Bir de laptopa yük altındayken bir tane patlattıysan sıkıntı olmuş olabilir.
Sıcaklıklar ne alemde termal macun yenilemesi falan yapıyor musun düzenli olarak? Laptopta SSD mi HDD mi bulunuyor? Bir de laptopa yük altındayken bir tane patlattıysan sıkıntı olmuş olabilir.
cytgo0 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 Paper.C dedi: Sıcaklıklar ne alemde termal macun yenilemesi falan yapıyor musun düzenli olarak? Laptopta SSD mi HDD mi bulunuyor? Bir de laptopa yük altındayken bir tane patlattıysan sıkıntı olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Laptop HDD kullanıyor. Boştayken laptopa dokunamiyorum sıcaklıktan.
Paper.C dedi: Sıcaklıklar ne alemde termal macun yenilemesi falan yapıyor musun düzenli olarak? Laptopta SSD mi HDD mi bulunuyor? Bir de laptopa yük altındayken bir tane patlattıysan sıkıntı olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Laptop HDD kullanıyor. Boştayken laptopa dokunamiyorum sıcaklıktan.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 cytgo0 dedi: Laptop HDD kullanıyor. Boştayken laptopa dokunamiyorum sıcaklıktan. Genişletmek için tıkla... SSD alıp termal macun yenilemesi yapman iyi olur. Laptopun marka modelini söylersen söküm videolarına falan bakabilirim senin için.
cytgo0 dedi: Laptop HDD kullanıyor. Boştayken laptopa dokunamiyorum sıcaklıktan. Genişletmek için tıkla... SSD alıp termal macun yenilemesi yapman iyi olur. Laptopun marka modelini söylersen söküm videolarına falan bakabilirim senin için.
cytgo0 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Paper.C dedi: SSD alıp termal macun yenilemesi yapman iyi olur. Laptopun marka modelini söylersen söküm videolarına falan bakabilirim senin için. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün için ugrasilmaz kasa alacağım.
Paper.C dedi: SSD alıp termal macun yenilemesi yapman iyi olur. Laptopun marka modelini söylersen söküm videolarına falan bakabilirim senin için. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün için ugrasilmaz kasa alacağım.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #6 cytgo0 dedi: Birkaç gün için ugrasilmaz kasa alacağım. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. İyi sosyaller.
cytgo0 dedi: Birkaç gün için ugrasilmaz kasa alacağım. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. İyi sosyaller.