E Ertuğrul İşler Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 95 7 Şubat 2017 #1 Selamlar. Benim dizüstü bilgisayarımda i7 4720HQ işlemci var. 1.soru: EGpu işlemciyle ve anakartla uyumlu olur mu ? 2.soru: i7 4720hq işlemciye darboğaz yapmayacak ekran kartı tavsiyesi ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2017
Selamlar. Benim dizüstü bilgisayarımda i7 4720HQ işlemci var. 1.soru: EGpu işlemciyle ve anakartla uyumlu olur mu ? 2.soru: i7 4720hq işlemciye darboğaz yapmayacak ekran kartı tavsiyesi ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #2 Laptoba nasıl ekran kartı takacaksın söyler misin? Ekran kartı değişen laptoplar çok az piyasada bulunuyor, onlarda üst seviye oyun bilgisayarları.
Laptoba nasıl ekran kartı takacaksın söyler misin? Ekran kartı değişen laptoplar çok az piyasada bulunuyor, onlarda üst seviye oyun bilgisayarları.
E Ertuğrul İşler Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 95 9 Şubat 2017 #3 BERWAR dedi: Laptoba nasıl ekran kartı takacaksın söyler misin? Ekran kartı değişen laptoplar çok az piyasada bulunuyor, onlarda üst seviye oyun bilgisayarları. Genişletmek için tıkla... 1.soruda söyledim zaten. EGpu yöntemiyle.
BERWAR dedi: Laptoba nasıl ekran kartı takacaksın söyler misin? Ekran kartı değişen laptoplar çok az piyasada bulunuyor, onlarda üst seviye oyun bilgisayarları. Genişletmek için tıkla... 1.soruda söyledim zaten. EGpu yöntemiyle.
ugur cagrici Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #4 Konuya tam hakim ve bilgili birilerinden bilgi almalısın.Yoksa canın sıkılabilir.Notebook yeni ise teknik desteğini aramanı tavsiye ederim.
Konuya tam hakim ve bilgili birilerinden bilgi almalısın.Yoksa canın sıkılabilir.Notebook yeni ise teknik desteğini aramanı tavsiye ederim.