i7 4770 + ASUS 780 Sisteme VS650 Yeter mi?

Tuna001

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Didim, Aydın
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi i7 4770 ve Asus GTX 780 DC2OC içeren bir sistem topluyorum. Corsair VS-650 güç kaynağı bu sisteme yeter mi? Bu güç kaynağı toplam kaç watt verir? Ya da en basitinden, bana güç kaynağı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Sistemin tamamı:
• i7 4770
• Asus H81-Plus
• Asus GTX780 DirectCU2 OC
• Barracuda 1TB
• Kingston V300 60GB
• Gskill 2x4 RipjawsX 1600 MHz
• Zalman Z3 Plus

Selamlar hocam,
Sistem ne amacla kullanilacak once, sorabilir miyim? Ayrica SSD'yi 60GB almayin, ileride 120GB alin rahat edin. Okuma-yazma hizlari pek iyi degil 60GB modellerin.
İsinizi garantiye almak icin bir 700W PSU iyi gider. Onerim Xigmatek Centauro 700W

Oyun ve video render için kullanılacak. Ben de Centauro 700 düşünüyorum. Tabi bundan daha ucuz bir seçenek var ise değerlendirmek gerekir. O yüzden VS 650'yi sorma gereksinimi duydum.
Not : 120 GB idi fakat Carbide 300WR kasasında gözüm kaldı. O yüzden işlemci fanını çıkarttım ve SSD'yi 60 GB yaptım. Daha da kısacak yer arıyorum.

Corsair'in o sade kasasini nasil begendiniz bilmiyorum ama hadi hayirlisi.
Ben hala 60GB alinmamasi taraftariyim.

Transparan yan panelli kasa arıyordum. Ayrıca çok da renkli seven biri değilim. Bu kasayı çok sevdim ama bilmiyorum, belki Z3 Plus da alabilirim. Burada ben değil bütçe konuşuyor malesef yapabileceğim pek birşey yok. Z3 Plus dışında önerebileceğiniz kasa var mı peki? Z3 çok basit geliyor nedendir bilmem.
Not : Commander da çok hoşuma gidiyor. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zalman Z9 kasanın ön panelindeki keskin hatlar da sadelik içinde sert bir hava veriyor. Bie bakmanızı öneririm.

Zalman Z9 Plus serinin en kotu kasasi diye tabir ediyorum, cunku hic hos degil. Hem gorunus acisindan, hem yerlesim acisindan.

Zalman Z5 veya Z11 Plus bakiniz.

Z5 de hoşuma gidiyor açıkçası. Sanırım onu alacağım. Yardımlar için teşekkürler. Şimdi VS650 az geliyordu değil mi?

Bana gore gelip gelmemesi arasindayim. Siz 700W secin rahat edin.

Teşekkürler. Sistemin Son hali ;
Z5 Plus
700w Centauro
ASUS H81-PLUS
İ7 4770
Asus GTX780 DC2OC
2x4 RipjawsX 1600
1 TB Barracuda
120 GB V300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…