i7 4770 Exper ACTION DEX165 ?

Makaleler
3
Yer
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben pek toplama taraftarı olmayan biriyim. Ve yaptığım araştırmalar sonucu bütçeme uyan bir bilgisayar buldum. Ben bilgisayarda oyun ve programla alakalı şeyler yaparım.

Bilgisayar: INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ 8 GB DDR3 1 TB HDD 4 GB AMD R7 240 WIN 8.1 - Vatan Bilgisayar

Öyle oyunları felan Ultra'da açmam Medium'da akıcı olsun yeter.
Başka pc önerilerine açığım. Max.bütçe:1800TL

Ve konuda bir hata yaptıysam affola sitede yeniyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen şimdi Technopatlara hazır bilgisayar mı soruyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yani olamazmı?Ben bilgisayar toplamak istemiyorum eğer yardımcı olacak biride çıkmayacaksa konumuda silerim merak etme!
Bugün tersinizden kalkmışsınız herhalde neyse ne alırsanız alın

Yazdığınız konu içeriğinde dengesizlik var.

1- Toplama neden sevmiyorsunuz?
2- Bir ürün alacaksın ama ederi en fazla 1000TL edecek. Bunu bile bile kazıklanmak ister miydiniz?
3- Tüm oyunları Medium'da biraz zor oynarsın. İçerisinde R7 240 ekran kartı mevcut ve onun fiyatı da 140TL civarında. Yani 1800TL vereceğin bilgisayarda 140TL'lik ekran kartı var.
4- Program ve oyunlar için bu bilgisayar rezil bir performans sunar.
5- Ayrıca istediğin kadar araştırma yapabilirsin, toplama almadığın sürece edindiğin bilgiler sıfır.

Bu dediklerimi umarım göze alırsın ve "1800TL'lik sistem toplama" adı altında bir konu açıp, öneri beklersin.

Hiç kimseye, hiçbir zaman hazır kasa önermeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…