DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 16 Aralık 2021 #11 BayGörkem dedi: 3500'e satılır ama 4500- 5000'e satamazsınız, o fiyata 1050 Ti sistemler satılıyorken kimse sizin sisteme bakmaz. Genişletmek için tıkla... Link?
BayGörkem dedi: 3500'e satılır ama 4500- 5000'e satamazsınız, o fiyata 1050 Ti sistemler satılıyorken kimse sizin sisteme bakmaz. Genişletmek için tıkla... Link?
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Aralık 2021 #12 Penetrator God dedi: Ek olarak elimde böyle bir monitör var kaça satabilirim bunu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 500TL'ye rahat satarsınız. DikizAynasi dedi: Link? Genişletmek için tıkla... GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Penetrator God dedi: Ek olarak elimde böyle bir monitör var kaça satabilirim bunu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 500TL'ye rahat satarsınız. DikizAynasi dedi: Link? Genişletmek için tıkla... GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #13 BayGörkem dedi: 500TL'ye rahat satarsınız. GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Dostum bu ilanların tarihleri biraz eskiler. Sanmıyorum şu an bu fiyata satılacaklarını.
BayGörkem dedi: 500TL'ye rahat satarsınız. GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 939418299 GTX 1050Ti Sistem (Monitör+Klavye+Mause+Mikrofon+Windows 10) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Dostum bu ilanların tarihleri biraz eskiler. Sanmıyorum şu an bu fiyata satılacaklarını.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Aralık 2021 #14 Penetrator God dedi: Dostum bu ilanların tarihleri biraz eskiler. Sanmıyorum şu an bu fiyata satılacaklarını. Genişletmek için tıkla... Geçen cuma ben bu sistemi 5000TL'ye aldım 6 ay evkur garantisi devam ediyor testlerini yaptığımda aldığım abi sistemi hiç kullanmamıştı.
Penetrator God dedi: Dostum bu ilanların tarihleri biraz eskiler. Sanmıyorum şu an bu fiyata satılacaklarını. Genişletmek için tıkla... Geçen cuma ben bu sistemi 5000TL'ye aldım 6 ay evkur garantisi devam ediyor testlerini yaptığımda aldığım abi sistemi hiç kullanmamıştı.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #15 BayGörkem dedi: Geçen cuma ben bu sistemi 5000TL'ye aldım 6 ay evkur garantisi devam ediyor testlerini yaptığımda aldığım abi sistemi hiç kullanmamıştı. Eki Görüntüle 1243298 Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir ancak ilan tarihleri temmuz ayını gösteriyor ve o zaman dolar 8 lira civarındaydı yani şu an 15 dayandı o yüzden dedim.
BayGörkem dedi: Geçen cuma ben bu sistemi 5000TL'ye aldım 6 ay evkur garantisi devam ediyor testlerini yaptığımda aldığım abi sistemi hiç kullanmamıştı. Eki Görüntüle 1243298 Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir ancak ilan tarihleri temmuz ayını gösteriyor ve o zaman dolar 8 lira civarındaydı yani şu an 15 dayandı o yüzden dedim.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Aralık 2021 #16 Penetrator God dedi: Kişiye göre değişir ancak ilan tarihleri temmuz ayını gösteriyor ve o zaman dolar 8 lira civarındaydı yan, şu an 15 dayandı o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız zaten aldığım kişide ilanı yazın vermişti öğrenci olduğum içinde zam yapmadı direk koyduğu fiyattan verdi şanslıymışım yani.
Penetrator God dedi: Kişiye göre değişir ancak ilan tarihleri temmuz ayını gösteriyor ve o zaman dolar 8 lira civarındaydı yan, şu an 15 dayandı o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız zaten aldığım kişide ilanı yazın vermişti öğrenci olduğum içinde zam yapmadı direk koyduğu fiyattan verdi şanslıymışım yani.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #17 Penetrator God dedi: Ek olarak elimde böyle bir monitör var kaça satabilirim bunu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 700 olur pazarlıkla 670 aşağısı indirme satılır.
Penetrator God dedi: Ek olarak elimde böyle bir monitör var kaça satabilirim bunu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 700 olur pazarlıkla 670 aşağısı indirme satılır.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Aralık 2021 #18 3000-3500 TL.