i7 4770 için Ekran Kartı Önerisi

LEVO10

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Dil ve Konuşma Terapisti / Barmen
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Asus M70AD.2014 Ocak'ta almıştım, artık bir şeyleri değiştirme vakti geldi. GTA 5, Battlefield gibi oyunları rahatça oynayabiliyordum ancak bugünlerde PUBG aldım, düşük ayarlara alıp çözünürlüğü düşürüp anca rahat oynayabiliyorum. İşlemci, RAM falan gayet iyi ancak ekran kartı düşük. Yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Soket girişi PCI-Express 16x yazıyor CPU-z'de.
PCI-Express 3.0/2.0 16x felan sokete uyar mı?
Bir de bu güç kaynağı 300W sanırım arttırmam gerekir mi?
PUBG gibi bir oyunu oynamak için ucuz uygun fiyatlı ve oyunda iyi performans verecek hangi ekran kartını almalıyım?

Bilgisayar özellikleri bırakayım yine de şuraya:
  • İşlemci: Intel Core i7-4770 3.4 GHz 8 MB Önbellek
  • RAM: 8 GB DDR3-RAM 1600MHz
  • Grafik kartı: Nvidia GeForce GT640 4 GB (1D-SUB, 1HDMI, 1DVI)
  • Sabit disk: 2 TB SATA Hard Drive

Bende onu düşünüyorum. Onda önerilen psu değeri de 300w, benim bilgisayarda da 300w psu var. Psu almak istemiyorum bütcemi de aşar zaten sıkıntı olur mu almazsam? @Dyuddtghvvgy
Sıkıntı olacağını sanmıyorum gt640 65watt güç tüketimine sahipken gtx 1050 ti 75 watt 10 watt fazla önemsenmeyecek bir fark. Fakat;
Güç kaynağının yazılarının fotoğrafını atar isen;
Bakalım sıkıntı olup olmayacağına.

Nerden bakıyoruz?

Nerden bakıyoruz?

Sistemin toplam güç tüketimini yaklaşık olarak hesaplayıp (ekran kartı, işlemci, anakart, hdd vs.), güç kaynağının 12 volt çıkışından verdiği max amper değerine göre 12 volt kanalından verebildiği wattı hesaplayıp; kalitesine göre watt kaybını da katıp yetip yetmeyeceğini söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…